Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Έχετε καταλάβει τι παιχνίδι θα παιχτεί τώρα. Ιστορία 3000 χρόνων θα την βγάλουν ψεύτικη. Ολημερίς θα προπαγανδίζουν για παραποιημένη ιστορία και θα μας βγάλουν τρελούς όπως αποκάλεσε στην δική του γλώσσα τους Έλληνες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για την Μακεδονία μας.

Έχετε καταλάβει ότι σειρά έχει η Ήπειρος. Αντιλαμβάνεστε πια όλοι, ότι υποθηκεύουν κάθε σύνορο Ελλάδας.  Οι εντολές είναι σαφείς: Τελειώστε την Ελλάδα κι αν κάποιους παρατηρητές του Μουντιάλ, δεν τους νοιάζει, για εμάς αυτό σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.