Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Έλληνες Λονδίνου σε Τσίπρα: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια»

Αποδοκιμασίες και φραστική επίθεση εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο! - Όλα έγιναν καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έβγαινε από το Ελληνικό Κέντρο, στην βρετανική πρωτεύουσα - Ομάδα περίπου τεσσάρων ατόμων ξεκίνησε... αποθεώνοντας (ειρωνικά) τον Έλληνα πρωθυπουργό - Την... καζούρα διαδέχθηκαν συνθήματα όπως «προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο» και «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια»
- Δείτε το βίντεο με την στιγμή της επίθεσης - Ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Βρετανίας και έλληνες επιχειρηματίες και επιστήμονες - Την Τρίτη συναντά Μέι και Κόρμπιν

Την είδηση μεταδίδει ο ΣΚΑΪ και αφορά σε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας 25.06.2018, έξω από το Ελληνικό Κέντρο στο Λονδίνο.

Περίπου τέσσερις έλληνες από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο».

Ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο.

Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.