Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Νίκη των Ελλήνων της Αυστραλίας: Απαγορεύθηκε στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων το έμβλημα του Ήλιου της Βεργίνας

Οι αρχές της Αυστραλίας απαγόρευσαν στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων του λεγόμενου «Παγκόσμιο Μακεδονικού Συνεδρίου» να φέρουν ως έμβλημα τον Ήλιο της Βεργίνας ή Μακεδονικό Ήλιο, στο λογότυπό τους γιατί αποτελεί εθνικό σύμβολο της Ελλάδας.






Οι αυστραλιανές αρχές προτρέπουν τους Σλάβους της Αυστραλίας να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα που είναι η αρμόδια αρχή για τη χορήγηση ελληνικών συμβόλων.

«Σύμφωνα με τη Σύμβαση των Παρισίων, η Αυστραλία οφείλει να απαγορεύει την καταχώριση εμπορικών σημάτων που περιέχουν τέτοια σύμβολα. Αυτό σημαίνει ότι το εμπορικό σήμα σας δεν μπορεί να εγγραφεί χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής. Τα στοιχεία επικοινωνίας της αρμόδιας αρχής είναι:
Πρεσβεία της Ελλάδας, 9 Turrana St, Yarralumla ACT 2600»

Το δημοσίευμα των Σλάβων της Αυστραλίας σημειώνει ότι η απόφαση αυτή των αυστραλιανών αρχών εξόργισε τη κοινότητα των σλάβων των Σκοπίων και θεωρείται ως ιδιαίτερη υποτιμητική απόφαση για αυτούς τους ψευδομακεδόνες.

 echedoros-a.gr

2 σχόλια:

  1. Στα πλαίσια του συμφώνου της Μαδρίτης των κρατών μελών του ΟΗΕ περί προστασίας εμπορικών σημάτων ο Σύλλογος Μακεδόνων Βιέννης έχει επίσης καταχωρήσει το σύμβολο της Βεργίνας ως ελληνικό εμπορικό σήμα σε πολλές χώρες του ΟΗΕ. Συγχαρητήρια στις αρχές της Αυστραλίας για την απόφαση τους και αναμένουμε παρόμοιες ενέργειες και από τις αρμόδιες αρχές και άλλων χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πλαίσια του συμφώνου της Μαδρίτης των κρατών μελών του ΟΗΕ περί προστασίας εμπορικών σημάτων ο Σύλλογος Μακεδόνων Βιέννης έχει επίσης καταχωρήσει το σύμβολο της Βεργίνας ως ελληνικό εμπορικό σήμα σε πολλές χώρες του ΟΗΕ. Συγχαρητήρια στις αρχές της Αυστραλίας για την απόφαση τους και αναμένουμε παρόμοιες ενέργειες και από τις αρμόδιες αρχές και άλλων χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.