Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Για την Πατρίδα ειδική Θεία Λειτουργία. Σπεύσατε!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
"Συνεχίζεται με πολύ ενδιαφέρον και αυξανόμενη συμμετοχή πιστών η προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας με την τέλεση αγρυπνιών προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου για τη σωτηρία της Πατρίδος μας,
Σύμφωνα με το καθιερωμένο πρόγραμμα, όπου το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα τελείται πρωινή ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΙΕΡΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ σε διαφορετικό κάθε φορά Ιερό Ναό, για το μήνα ΜΑΡΤΙΟ θα τελεστεί ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στο ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΑΙΓΙΟΥ.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω πρωτοβουλία και προσπάθεια από τη Μητρόπολή μας, έχει περάσει και σε αρκετές άλλες Ιερές Μητροπόλεις της επικράτειας. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονη θερμή, μαζική, δυναμική προσευχή γιατη σωτηρία της Πατρίδος μας.

Θερμότατα παρακαλούμε τους Χριστιανούς μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.Η προσευχή και μάλιστα η ομαδική, παραμένει το μοναδικό μέσο αγώνα και προσπάθειας. Ας το αξιοποιήσουμε"

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.