Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Βρίσκεσαι σε πόλεμο έχεις δύο ομήρους εχεις χασει νησια στα χαρτια και ασχολείσαι με ένα πιστόλι;

Μόνο αν έχει υπάρξει λοβοτομή σε εκατομμύρια Έλληνες είναι λογικό να συμβαίνει αυτό!

Είναι αδιανόητη η πτώση και η κατάντια του ελληνικού πληθυσμού.


Δεν έχεις ούτε έναν τρόπο να ξεφύγεις και να επιβιώσεις, να έχεις να φας και να δώσεις και στα παιδιά σου να φάνε, να έχεις μερικούς ανθρώπους γύρω σου αν αύριο τα πράγματα δεν πάνε καλά…. και εσύ ασχολείσαι για το αν ένας επιχειρηματίας που συνεργάζεται με ξένες δυνάμεις μπήκε στο γήπεδο;… με το αν πήρε ο τάδε η ο άλλος το πρωτάθλημα;

ρε Είσαι τελείως μ******;

Έχεις 20.000 άστεγους που κοιμούνται στο δρόμο…. περπατάς δίπλα τους κάθε μέρα… Έχεις δύο εκατομμύρια ανέργους…. Έχεις δεκάδες χιλιάδες να τρώνε από τα σκουπίδια…. σε συντηρεί ο παππούς και η γιαγιά…. Έχεις 30.000 αυτοκτονίες…. και εσύ ψάχνεις το ανδρισμό σου μέσα από οπαδιλίκι και γιούχου;

Ποσο αδερφή σε έχουν κάνει ρε φίλε;

Ο άντρας, το αρσενικό, ο κυνηγός, ο προστάτης… είναι από τη φύση του ενεργητικός… κάνει πράξη… κάθε μέρα κάνει και μία πράξη…. Πού στο διάολο είναι οι πράξεις σου;

Τι κάνεις; αν Θέλεις να αυτοκτονήσεις εμπρός προχωρά κάντο… Αλλά μη γίνεσαι ιός μιας μαλακίας… μην επηρεάζεις τη συνείδηση με την αρρώστια σου….. μη συμμετέχεις… μη γίνεσαι παρεούλα κουτσομπολίστικη σαν κατινα…. μη νιώθεις την ανάγκη να συμμετέχεις στις εύκολες ομάδες που σε έχουν κάνει τόσο μαλακά! βρες ουσία σε αυτά που κάνεις κάθε μέρα… κάνε πράξεις που η εξελιξη στο μέλλον τους θα βοηθήσουν…. θα στηρίξουν…. θα αλλάξουν… προστατεύσου ρε γίδι….. αντέδρασε…. κάνε πράξεις για την άμυνά σου….. και όχι γαμω τις κατσίκες του Ολύμπου για να στηρίξεις ομαδούλες… την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες!

Είναι δυνατόν σήμερα… ενώ έχεις πόλεμο… ενώ ήδη σου έχουν πάρει τα νησιά σου με την δικαιολογία της οποιαςς άσκησης… να υπάρχει στο Πεδίο πληροφορίας μόνο το θέμα ενός μικροτσουτσουνου που την είδε σερίφης και εσύ να ασχολείσαι μόνο με αυτό..;;… Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όλα αυτά μπορεί να είναι και στημένα; για να μην δεις, να μην ενδιαφερθείς, να μην πράξεις, να μην αντιδράσεις να μην επαναστατήσεις;

Θα ξυπνήσεις ένα πρωί ρε ζώο και δεν θα ξέρεις Κατά πού να κάνεις; Θα έχεις την τσίμπλα στα μάτια και το σκατό θα πάει στην κάλτσα Γιατί δεν θα έχεις στο ψυγείο σου ούτε ένα λεμόνι…. θα έρθει η ώρα που θα βρεις με τα χίλια ζόρια γάλα και δεν θα ξέρεις να φτιάξεις τυρί ρε κακομοίρη!

Κρατά τη σημαία παπάρα ψηλά… γαυροι βαζελοι χανούμια και λοιποί…. σας έκαψαν τον εγκέφαλο… σας χρησιμοποίησαν την συνείδηση…. σας έκαναν εργαλείο χειραγώγησης και αποδόμησης!

Να σου ζητήσω να σκεφτείς πόσο κενή μπορεί να είναι μία ζωή Όταν έχει επιλέξει να ζει μέσα από το οπαδιλίκι νομίζω ότι είναι περιττό… δεν πρόκειται να το κάνεις γιατί ήδη Με μισείς που τόλμησα να μιλήσω για την φυτεμένη ταμπέλα ελέγχου σου!!

Δικιά σου Η ζωή δικές σου και επιλογές…. Αλλά προσωπικά Αν μου έλεγαν θες να ζήσεις μία ζωή στην οποία θα είσαι οπαδός Θα τους έλεγα τελειώστε με τώρα και θα ξανάρθω να μαι ελεύθερος!

Stranger…

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.