Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΝΕΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

Ένα πολύ χαρακτηριστικό επεισόδιο που έγινε πρόσφατα στο Allgäu στην Γερμανία δείχνει πως έφτασε η εποχή όπου το κράτος θα επιβάλλει δια της βίας νέους τρόπους μεταλλαγμένης καλλιέργειας και νέους τρόπους εκτροφής ζώων με απώτερο σκοπό την πλήρη εξόντωση των καταναλωτών.



Συγκεκριμένα, όπως περιγράφεται, ο αγρότης από το Allgäu πρέπει τώρα να πληρώσει ακριβά για την προθυμία του να κάνει χωρίς χημικές ουσίες στη γεωργία. Για χρόνια, έχει παρενοχληθεί από τις αρμόδιες αρχές της περιφέρειας Ravensburg. Επέμενε να ακολουθεί παραδοσιακούς τρόπους καλλιέργειας και παράλληλα να εκτρέφει ζώα και να παράγει γάλα χωρίς τα σύγχρονα φάρμακα και αντιβιοτικά. Έτσι, δέχτηκε ξαφνικά ένα ωραίο πρωί την επίσκεψη μιας ομάδας κρατικών παραγόντων και αστυνομία.

Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Γεωργίας του ζήτησαν το λόγο γιατί δεν εφαρμόζει τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας με τα φάρμακα τους και γιατί δεν ταΐζει τα ζώα με τις κρατικές ζωοτροφές που είναι γεμάτες χημικές ουσίες και αντιβιοτικά.

Εκείνος τότε τους είπε ότι προτιμάει να παράγει μικρότερες ποσότητες αλλά να είναι αγνές χωρίς χημικές προσμίξεις που επιβάλλουν οι σύγχρονοι τρόποι καλλιέργειας. Κατέληξε δε λέγοντας τους υπεύθυνους ότι εγώ δεν μπορώ να ζήσω δηλητηριάζοντας τους άλλους με τα φάρμακα σας. Τότε εκείνοι του είπαν ξεκάθαρα πως μπορείς δεν μπορείς εμείς θα σε υποχρεώσουμε να κάνεις αυτό που θέλουμε. Και από τότε άρχισε το μαρτύριο του.


Οι ίδιοι αστυνομικοί του άρχισαν άγριο ψυχολογικό πόλεμο πήραν το σκυλί του και το εμφύτεψαν ένα τσιπάκι έτσι ώστε να μην τον υπακούει πλέον. Και καθημερινά σχεδόν τον προκαλούσαν διαφορές ζημιές για να τον υποχρεώσουν να υποταχτεί. Το ίδιο το κράτος με την σκανδάλη στο χέρι τον πίεζε να κάνει αυτό που ήθελαν οι αρμόδιοι με κάμερες που έβαλαν παντού παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση. Η ζωή του είχε γίνει και είναι πλέον ανυπόφορη.

Έφτασαν στο σημείο για να τον σπάσουν τα νεύρα με πρόφαση ότι είχε κάνει κάποιες παρατυπίες να τον κλείσουν για κάποιο διάστημα στην φυλακή όπου τον ξυλοκόπησαν ενώ οργανωμένοι εγκάθετοι τον λήστεψαν μέχρι και 13 φορές για να τον κάνουν να σκύψει το κεφάλι.

Το παράδειγμα αυτού του Γερμανού αγρότη έχει μεγάλη σημασία γιατί συμφώνα με τις επιταγές της Νέας Τάξης θα γίνουν τα ίδια και σε εκατομμύρια άλλους αν δεν υπάρξει καμιά αντίδραση.

Το τέλος αυτού του Γερμανού αγρότη είναι πραγματικά δραματικό και δείχνει την σκληρότητα με την οποία τον αντιμετώπισε η Νέα Τάξη και ποιον τρόπο αύριο θα αντιμετωπίσει και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Τελικά του τα κατέσχεσαν όλα αφού του έκοψαν το ρεύμα και το νερό μέχρι και το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Όποιοι πιστεύουν ότι αυτά όλα είναι μακριά από εμάς δυστυχώς απατούνται άκρα.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.