Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Δεν λύγισαν - Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ακούστηκε ξανά μπροστά στους βαρβάρους

Του Άρη Δημόπουλου

Ένα μήνυμα προς τον απανταχού ελληνισμό που βάλλεται σήμερα περισσότερο από ποτέ, έδωσαν άνθρωποι όλων των ηλικιών από την ταλαιπωρημένη Χειμάρρα, που τις τελευταίες βδομάδες δίνει έναν άνισο αγώνα κατά του αλβανικού κράτους και των εθνικιστών στην Βόρεια Ήπειρο.



Την ώρα που οι μπουλντόζες γκρέμιζαν παράνομα ελληνικές περιουσίες, ομάδα Ελλήνων κατοίκων τραγούδησαν περήφανα τον Εθνικό Ύμνο, κάνοντάς τον να ακουστεί για άλλη μία φορά στα αλύτρωτα εδάφη της Βόρειας Ηπείρου.

Έχοντας τις ομάδες των ΜΑΤ γύρω τους και προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, οι Έλληνες της Χειμάρρας ύψωσαν και πάλι τις ελληνικές σημαίες, σε μία στιγμή απαράμιλλου θάρρους και υπερηφάνειας, από εκείνες που πρέπει να δίνουν μαθήματα στους σημερινούς Έλληνες.

Γιατί εκείνος ο ελληνισμός είναι που αντιστέκεται ακόμη, παρά τον ουσιαστικό παραγκωνισμό του από την ελληνική πολιτεία, η οποία περιορίζεται σε μερικές καταγγελτικές ανακοινώσεις:


Στο μεταξύ, παρά την εκβιαστική απόφαση της κυβέρνησης των Τιράνων να παρακάμψει ακόμη και τα εγχώρια δικαστήρια, οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να βάλλουν ένα τέλος στην παράνομη καταπάτηση των περιουσιών τους και όλοι ευχόμαστε πλέον να μην χυθεί ελληνικό αίμα στην ταραγμένη περιοχή.





Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.