Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Και η θάλασσα εξαφανίστηκε ξαφνικά: Ο Ωκεανός απομακρύνεται μυστηριωδώς από διάφορες παραλίες στη Βραζιλία και την Ουρουγουάη, κάνοντας τους ανθρώπους να φοβούνται ότι έρχεται ένα τσουνάμι

Αυτό με την θάλασσα που εξαφανίζεται και εμείς είμαστε χαλαροι όλοι δεν μπορώ να το καταλάβω ! Κατι δεν παει καλα λεμεεεε…..ΠηγήΟ Ωκεανός εξαφανίστηκε στις Μπαχάμες, Κρύβουν Κάτι για τον τυφώνα;
Η Ίρμα ρούφηξε τη θάλασσα στις Μπαχάμες


Η μανία της Ίρμα είναι τεράστια. Ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες που έχει ποτέ σχηματιστεί στον Ατλαντικό, και ο οποίος κατευθύνεται τώρα απειλητικός προς τη Φλόριντα.

Ο τυφώνας άδειασε τον ωκεανό και άφησε στο σημείο άμμο και φύκια.
Το θέαμα τρομακτικό όσο και απόκοσμο. Δειτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Η Ίρμα έφτασε ενισχυμένη και άρχισε να να ξεσπά τη μανία της στη Φλόριντα, την τρίτη πολυπληθέστερη Πολιτεία της Αμερικής. Από την κατηγορία 3 αναβαθμίστηκε και πάλι σε κυκλώνα κατηγορίας 4.


Η μέχρι στιγμής πορεία της Ίρμα δείχνει ότι θα ‘χτυπήσει’ στην πλευρά προς δυσμάς της χερσονήσου (χάρτης) και θ’ ανέβει προς τα πάνω με ανέμους ταχύτητας 209 χιλιομέτρων την ώρα. Σφοδρές καταιγίδες θα ξεσπάσουν και κάποιες περιοχές θα πλημμυρίσουν.

Φύγετε τώρα! Δεν θα επιβιώσετε!». Με αυτά τα λόγια ο κυβερνήτης της Φλόριντα απηύθυνε αγωνιώδη έκκληση στους κατοίκους του Μαϊάμι και των υπόλοιπων περιοχών της πολιτείας, προκειμένου να εκκενώσουν άμεσα τις περιοχές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου