Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Το ΑΠΟΛΥΤΟ καλοκαιρινό ΒΙΝΤΕΟ της ανθρώπινης ξεφτίλας – Οι διακοπές στο παγκόσμιο κράτος

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μετά το βίντεο με τα μιλιούνια των πολιτών στην Ιαπωνία, τα οποία κατακλύζουν κάθε μέρα τα μετρό της πόλης για να εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα που ορίζει το σύστημα, από την Ισπανία μας έρχονται καινούριες εικόνες, αυτή την φορά… καλοκαιρινές!

Μάζες ανθρώπων δίνουν στην κυριολεξία «μάχη» για μία ξαπλώστρα στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στα Κανάρια νησιά εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στα παρακάτω βίντεο από το ισπανικό ξενοδοχείο «Servatur Waikiki», θα δείτε τι γίνεται όταν ανοίγει η πισίνα νωρίς το πρωί.

Αποχαυνωμένοι τουρίστες ζητούν μια θέση στον περιορισμένο χώρο του ξενοδοχείου, προκειμένου να στριμωχτούν για θέση στην πισίνα μαζί με όλους τους άλλους.

Η εικόνα μοιάζει με ένα μαντρί, όπου οι βοσκοί ανοίγουν την πόρτα στα ζώα της φάρμας, προκειμένου εκείνα να απολαύσουν το βόσκημα και την απόλαυση στο νερό.

Οι άνθρωποι συνήθισαν στα λίγα και στα ανούσια, ξεφτιλίζοντας την προσωπικότητά τους, όχι για μία θέση στον ήλιο, αλλά για μία θέση στον βούρκο.

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στις ουρές για το «χάραγμα»;





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.