Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΕΚΚΛΗΣΗ για νερό,γάλα και φαγητό στους πυροσβέστες

ΕΚΚΛΗΣΗ :Όσοι είσαστε κοντά στις περιοχές που καίγονται βοηθήστε με νερό,γάλα και φαγητό στους πυροσβέστες κάνουν έκκληση βοήθειας για νερό πόσιμο κοντεύουν να πάθουν αφυδάτωση.

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ 

 Τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που επιχειρούν στα μέτωπα της πυρκαγιάς, που ξεκίνησε από τον Κάλαμο στις 4.20 εχθές το μεσημέρι, περιγράφουν οι εκκλήσεις στα social media. Οι πυροσβέστες που έχουν υπερβάλλει εαυτόν στην άνιση τους μάχη με τις φλόγες, δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και φαγητό εδώ και ώρες, ενώ δουλεύουν συνεχώς έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνάμεις τους.

 Με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ζητούν από τους πολίτες να προσφέρουν νερό και έτοιμο φαγητό στα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου, καθώς όπως λένε δεν θα αποχωρήσουν, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση λιποθυμίας από την πείνα και την δίψα.

Πηγή


Αμέση Ανάγκη για τους ΗΡΩΕΣ

  Πυροσβέστες και εθελοντές για τα παρακάτω

1. Κολλύρια TOBREX και TOBRADEX

2. Γάζες

3. BETADINE

4. Οξυζενέ

5. Αλοιφές για εγκαύματα

6. Φυσιολογικοί οροί για πλύσεις

7. Ειδικές ταμπλέτες που καθαριζούν το νερό σε περίπτωση που πρέπει να πιουν απο τα βυτία

8. Μάσκες εργασίας

9. Τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες

10. Γάλα

11. Νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.