Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Θυμάστε αυτή τη φωτογραφία του μικρού παιδιού από το Χαλέπι; Δείτε τώρα και πως τραβήχθηκε..

Η μεγάλη πλειοψηφία των μαζών ούτε ασχολείται με τα σοβαρά θέματα, ούτε τα μελετά, ούτε τα αναλύει.


Πολλές φορές αποδέχεται ακριβώς ό,τι της σερβίρουν.


Εκτός από τους ηθοποιούς – «διασώστες» των Λευκών Κρανών οι οποίοι διασώζουν επιλεκτικά κόσμο σε κατεχόμενες από τρομοκράτες περιοχές μετά από το «κλακέτα 3-2-1 μοτέρ! Πάμε!», έχουμε και τον ψυχολογικό εκβιασμό μέσα από την εκμετάλλευση παιδιών.


Για να περάσουν την εικόνα που θέλουν, δε διστάζουν να μετακινήσουν τα άψυχα σώματα παιδιών για να έχουν καλύτερες φωτογραφικές λήψεις.


Και όταν (ευτυχώς) δεν υπάρχουν θύματα, τότε πρέπει να τα δημιουργήσουν.


Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε μεταδώσει στη Freepen.gr την είδηση που η Αιγυπτιακή Αστυνομία συνέλαβε ομάδα ατόμων οι οποίοι έβαψαν με κόκκινη μπογιά ένα κοριτσάκι, το έβαλαν μπροστά σε ένα γιαπί και ήθελαν να το παρουσιάσουν ως εικόνα από το Χαλέπι.


Τώρα έρχεται στην επιφάνεια το πως τραβήχθηκε η γνωστή φωτογραφίου του παιδιού από τους «βομβαρδισμούς» στο Χαλέπι.
Προσέξτε το παρακάτω βίντεο. Εκτός του ότι ένα υποτίθεται τραυματισμένο παιδί τοποθετείται άγαρμπα σαν τσουβάλι στο κάθισμα, δώστε ιδιαίτερη βάση στις επισημάνσεις που γίνονται ως προς τις επικρατούσες συνθήκες.


 Πηγή

Δείτε κι αυτά για να καταλάβετε τι να πιστεύετε,  τι είναι πλέον τα ΜΜΕ και πως χρησιμοποιούνται παιδιά απο δήθεν αλληλέγγυες οργανώσεις  για να στρέψουν το μίσος της ανθρωπότητας όπου τους συμφέρει, για δικούςτους σκοπούς και για πιο λόγο μας έχουν γεμίσει χαρακτηρισμούς όταν λέμε την Αλήθεια..!!

Όταν το CNN  χρησιμοποιεί το ίδιο κορίτσι  σε 3 διαφορετικές φωτογραφίες προσφυγικής κρίσης να σώζεται απο 3 διαφορετικούς άντρες.
Αλ Καιντα/ Οι διασώστες με τα λευκά κράνοι σώζουν το ίδιο κορίτσι 3 φορες μέσα σε 3 μήνες..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου