Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ν. Συρίγος για Ν. Φίλη: Φοβάστε τον Χριστόδουλο ακόμη και νεκρό.. γιατί δεν βόλευε τη νέα τάξη πραγμάτων..!!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον Υπουργό… προπαγάνδας που «ομολόγησε» γιατί δεν βόλευε τη νέα τάξη πραγμάτων να ζει ο αρχιεπίσκοπος.


Το μίσος του Φίλη για κάθε τι Χριστιανικό, για οτιδήποτε ενώνει τους Έλληνες δεν έχει πια όρια. Στην προσπάθεια τόσο του ίδιου, όσο και των ομοίων του να διαλυθεί αυτή η χώρα, βάζουν στο στόχαστρο τους ακόμη και ανθρώπους που έχουν «φύγει». Η αναφορά του στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον άνθρωπο δηλαδή που ενέπνευσε, ένωσε και κατέβασε τους Έλληνες στο δρόμο για τα Ιερά και τα Όσια τους, ήταν ένα ακόμη ολίσθημα ενός τύπου που έχει κάνει τρόπο ζωής την προπαγάνδα.



Με την αναφορά του στον Χριστόδουλο ο Φίλης ομολόγησε γιατί δεν βόλευε τη νέα τάξη πραγμάτων να ζει ο αρχιεπίσκοπος και έδειξε περίτρανα ότι ακόμη και νεκρός ο Χριστόδουλος προκαλεί τρόμο σε όσους θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία. Ότι ένωνε και ενώνει τους Έλληνες αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Φίλη και των αφεντικών του. Αποτελεί τροχοπέδη στους εκτελεστές του πιο βρώμικου σχεδίου στην Ιστορία της χώρας, το οποίο εφαρμόζει ένα τσούρμο αμόρφωτων, απατρίδων και άθεων τύπων που σπέρνουν διχασμό, ελπίζοντας να θερίσουν μίσος μεταξύ των Ελλήνων.

Το δυσάρεστο για τους… Φίληδες που κυβερνούν είναι πως ο Έλληνας έχει βαθιά ριζωμένες μέσα του τρεις αξίες, που όσο κι αν έχουν συκοφαντηθεί αποτέλεσαν, αποτελούν και θα αποτελούν πυλώνες της Ελλάδας. Αξίες που όταν απειλούνται μετατρέπουν τον Έλληνα σε ανήμερο θεριό: Η οικογένεια, η πατρίδα και η θρησκεία. Και δυστυχώς για τον Φίλη, αυτός που κάνει τους νάνους γίγαντες και τους γίγαντες νάνους είναι ο κόσμος. Αυτός ο κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο όταν τον κάλεσε ο Χριστόδουλος και θα ξανακατέβει για να στείλει τον Φίλη και την παρέα του σπίτια τους ή όπου αλλού χρειαστεί…

Φίλη, να είσαι σίγουρος ότι αν χρειαστεί θα γίνουμε όλοι μας… Χριστόδουλοι! Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, θα το κάνουμε και στο μέλλον.

Και που΄σαι Υπουργέ... Καλού κακού να θυμάσαι τα τελευταία λόγια του Χριστόδουλου το 2008...: "Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει". Άκου που σου λέω...

 onsports.gr



Ο Φίλης προειδοποιεί τον Ιερώνυμο να μη γίνει Χριστόδουλος


...Απαντώντας στην ομοβροντιά αντιδράσεων από τους κόλπους της Εκκλησίας, ο υπουργός Παιδείας τόνισε από την πλευρά του ότι «η σχολική αίθουσα δεν είναι άμβωνας. Το σχολείο προετοιμάζει πολίτες και όχι πιστούς. Η προετοιμασία πιστών είναι δουλειά του κατηχητικού».

«Οσοι ακραίοι κύκλοι επιχειρήσουν να προκαλέσουν αναστάτωση στα σχολεία για τα Θρησκευτικά, θα αντιληφθούν ότι δεν είμαστε στην εποχή των ταυτοτήτων», πρόσθεσε ο κ. Φίλης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Θα ήταν λάθος», κατέληξε ο κ. Φίλης, «η Εκκλησία να εισβάλει και πάλι στην πολιτική, όπως συνέβη την εποχή του μακαριστού Χριστοδούλου, χωρίς τότε να ωφεληθεί ούτε η ίδια, ούτε η κοινωνία. Η εποχή της Δεξιάς του Κυρίου, έχει παρέλθει», τόνισε ο υπουργός.
protagon.gr


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.