Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Aνταπόκριση του dimpenews.com από τη Συρία: Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΟΥΣ /ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.. ΦΩΤΟ

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πλήρες σκοτάδι….Όταν έρχεται το φως νομίζεις ότι είναι Ανάσταση. Γιατί εδώ δεν έχουν ούτε κεριά. Αφού είναι καθημερινή κατάσταση για χρόνια.Σαν να το έχουν πάρει απόφαση. Κάθε βράδυ κόβεται το ρεύμα. Έρχονται εδώ επισκέψεις και δεν τους βλέπω ούτε στο πρόσωπο.Τίποτα.Τους βλέπω όταν ανάβουν τα φώτα.Με κάτι αναπτήρες την βγάζουν για φως στην καλύτερη περίπτωση.Και φυσικά κόβονται και οι επικοινωνίες δεν υπάρχει διαδίκτυο. Απλά άλλες φορές καταφέρνουν με κάτι μπαταρίες να έχουν net.Η καθημερινή ζωή στον πόλεμο…




ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΦΑΜΙΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Είναι οι άνθρωποι με τα παιδιά τους πολύτεκνοι.Χτες ένας από τους μαχητές που ήρθε από το μέτωπο της Χάμας έχει 9 παιδιά.Δύο γιοι του οι μεγάλοι πολεμάνε Χαλέπι.Αυτός στη

Χάμα.Ολόκληρες οικογένειες στον αγώνα.Ένας άλλος είναι πατέρας 7 παιδιών και πολεμάει.Είναι σχετικά νεαρής ηλικάις γιατί εδώ παντρεύονται ως επί το πλείστον μικροί.Οι μαχητές που ήρθαν από τη Χάμα ήταν απόλυτοι.Μας είπαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η επιχείρηση μας πολεμάει η ISIS.Εκεί είναι η ISIS.


Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε.Ένας μαχητής οπλαρχηγός μάλιστα μας απευθύνθηκε στα ελληνικά.Είχε ζήσει ένα διάστημα στην Κύπρο και μάλιστα τα μιλούσε και με ιδίωμα κυπριακό προφοράς.


Ένας γιατρός που μας μίλησε μέσα από την πόλη της Χάμας σε σπαστά αγγλικά μας διαβεβαίωσε: πιστέψτε με θα νικήσουμε……Tα παιδιά όμως έκαναν την πιο πολιτική δήλωση.Ήταν παιδια που συναντήσαμε από τη Σαφίτα στην επαρχία Ταρτούς: πείτε στους αμερικανούς να μην μας βομβαρδίζουν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.