Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.. ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!

Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1921, ημέρα εορτής των Αγίων Αναργύρων. Κοιμήθηκε την ίδια ημέρα, ήτοι 1 Ιουλίου 2009. Αποτελεί μια από τις σύγχρονες Αγιορείτικες ορθόδοξες μορφές, τις οποίες οι Άγιοι Ανάργυροι, ως φαίνεται, είχαν υπό την σκέπη τους..Ακούστε με προσοχή όσα λέει στην ομιλία του και έπειτα δείτε τι ζούμε.. Γι αυτό, ετοιμαστείτε.. Ότι μέτρα κι αν βάλουν, ότι και να κάνουν, το σχέδιο του Θεού θα υπερισχύσει..!!

Με ανατριχιαστική ακρίβεια, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα "ερεθίσουν" τους Τούρκους,να επιτεθούν σ'εκείνους και στην Ελλάδα!
Η χώρα μας, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.
Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, λέμε το παρακάτω: Θα φανταζόταν κανείς μέχρι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση;Οσοι δεν ακούν καθαρά την ομιλία του γέροντα και δεν μπορούν να καταλάβουν το περιεχόμενο της μπορούν να τη βρουν σε κείμενο εδώ


 Ένα συγκλονιστικό κύρηγμα για την Ελλάδα και την ιεραποστολή της Ορθοδοξίας μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου