Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που είχε εξαφανιστεί το Πάσχα από το Σκαραμαγκά

– Στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία που αγνοούνταν από το μεσημέρι της ημέρας του Πάσχα
– Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από μάντρα με αυτοκίνητα στο Σκαραμαγκά όπου είχε πάει η οικογένειά της για το Πάσχα
– Καλά στην υγεία του το παιδί, έχει μεταφερθεί στο λιμεναρχείο
– Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα απαγωγής
– Όλο το χρονικό της εξαφάνισης όπως το περιέγραψε ο πατέρας της
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καλά στην υγεία της να περιπλανιέται στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Σκαραμαγκά την ημέρα του Πάσχα. Το παιδί βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο, όπου σπεύδουν οι γονείς και ο αδερφός της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τις δραματικές στιγμές το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα όταν εξαφανίστηκε η 3,5 ετών κόρη του Μαρία Ειρήνη περιέγραψε ο πατέρας της Αντώνης Πρίντεζης. Όπως λέει, όλα έγιναν μέσα σε μερικά λεπτά: τη μια στιγμή το κοριτσάκι έπαιζε με τον μεγαλύτερο αδερφό της, την επόμενη στιγμή είχε εξαφανιστεί.

«Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου» επανέλαβε (σ.σ. το είχε πει και νωρίτερα στο newsit.gr) ο Αντώνης Πρίντεζης μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (02.05.2016) στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής Μαρίας, η οικογένεια βρέθηκε την ημέρα του Πάσχα σε μια παλιά μάντρα αυτοκινήτων που ανήκει στον παππού της Μαρίας. Εκεί έψησαν, έφαγαν και πέντε λεπτά πριν φύγουν, η μικρή εξαφανίστηκε! «Είχαμε φάει. Πήγε η μάνα της να κόψει ένα φρούτο… άνοιξε ο μεγάλος μια βρύση, πήγα να «κυνηγήσω» τον μεγάλο κι έχασα τη μικρή» τόνισε ο Αντώνης Πρίντεζης, που δεν μπορεί να καταλάβει πως χάθηκε η 3,5 ετών κόρη του.

newsit.gr



«Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Είναι σαν να μου το πήραν εξωγήινοι. Εκεί που έπαιζε μπροστά μου, την έχασα. Φοράει ροζ μπλουζάκι, ροζ παντελόνι, φούξια παπούτσια και τα μαλλιά της είναι πιο μακριά από τη φωτογραφία (σ.σ. στην αφίσα του Χαμόγελου του Παιδιού), πιασμένα με ένα λαστιχάκι που έχει κορώνα» είπε και πρόσθεσε πως όταν κατάλαβαν πως η μικρή δεν ήταν μαζί τους, μαζί με άλλα επτά άτομα έψαξαν για 20 λεπτά και στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο, πρώτα μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια περιπολικό. «Βοηθήστε να βρούμε τη Μαρία» παρακάλεσε ξανά. Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα 100 άνθρωποι έψαχναν για το παιδί.



Το πρωί, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο hot spot που βρίσκεται στο Σχιστό, κοντά στην περιοχή απ’ όπου εξαφανίστηκε το μικρό κοριτσάκι. Αστυνομικοί τον συνόδευσαν στο κέντρο όπου μένουν οι μετανάστες, οι οποίοι, όπως είπε, δεν του αρνήθηκαν να ψάχνουν στις σκηνές τους. «Βάλαμε φωτογραφίες του παιδιού σε όλους τους χώρους» είπε ο Αντώνης Πρίντεζης, σημειώνοντας πως οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ράδιο αρβύλα» τις φήμες πως υπάρχει μαρτυρία αστυνομικού πως είδε δυο άνδρες, πιθανότατα αλλοδαπούς, με ένα κοριτσάκι το βράδυ της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ




Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.