Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση-πορεία στην Λάρισα, ενάντια σε Κάρτα Πολίτη και Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας


Μία μόλις εβδομάδα, μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στην Θεσσαλονίκη (εδώ), ακολούθησε νέα συγκέντρωση-πορεία, στην Λάρισα, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Το παρόν φυσικά έδωσε και ο Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες και ένα πρώτο βίντεο (ολόκληρη η αγωνιστική εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί και σύντομα θα προβληθεί από τους διοργανωτές).









υπό την σκέπη της Παναγιάς μας ..








και ένα πρόχειρο βίντεο:





 και ένα ρεπορτάζ από τοπική εφημερίδα (Ελευθερία):

Για καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου κ. Αστέριος Χαμος, χθες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, ο πατήρ Νικηφόρος του Ιερού Ναού Γενέθλιων του Προδρόμου Βόλου, ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο
πρώην κοινοτάρχης Βερδικούσιας και δάσκαλος Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καραϊσκάκης, από το Μαυρομμάτι Καρδίτσης Κωνσταντίνος Νάσιος και ο πρόεδρος του «Ιερού Λόχου 2012» Γεώργιος Γουλιδάκης.



Μετά τις ομιλίες έγινε πορεία διαμαρτυρίας κατά της Κάρτας του Πολίτη και της παραμονής μεταναστών στη χώρα, που κατέληξε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων παρακάμπτοντας τη διέλευση από το κέντρο αφού δεν τους επετράπη από την αστυνομία.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Αστ. Χάμος στηλίτευσε τη στάση της αστυνομίας και το γεγονός ότι σε παρακείμενο χώρο της εκδήλωσης, πραγματοποιειτο αντισυγκέντρωση.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.