Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΤΗΝ Α' ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ!

Πώς ήταν η Ελλάδα όταν ανέλαβε και πώς την κατήντησαν τώρα, όπως το είπε, όπως το είδε, όπως πήγε να το προλάβει, αλλά τον πρόλαβαν...
Στρατευομένη και θριαμβεύουσα Εκκλησία, όλοι μαζί είμαστε ΕΝΑ, για την Πίστη και την Πατρίδα μας! Για την Δόξα του Θεού, για την αγάπη της Υπερμάχου Στρατηγού μας! Όλοι ας αγωνιστούμε σαν ΕΝΑΣ για να δώσουμε λίγη χαρά σε εκείνους που φύγανε κι όμως είναι ακόμη εδώ!

Ένα είναι σίγουρο. Ο Χριστόδουλος δεν θα είχε αφήσει να ρημάξουν την Ελλάδα. Θα είχε ξεσηκώσει τον λαό, θα είχε κάνει Επανάσταση! Είχε και το σθένος και την ψυχή και το χάρισμα! Ήταν ηγέτης! Και είναι ακόμη η θύμηση, η μορφή, τα λόγια, οι συμβουλές, οι παραινέσεις του!

Ο Θεός να τον αναπαύει και να μας δίνει πάντα τέτοιους "Παπαφλέσσες", τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και Στρατηγού μας ανίκητης!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.