Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ! Οι Τούρκοι ΤΩΡΑ απειλούν και το ΝΑΤΟ...!!

Προκαλούν την τύχη τους οι Τούρκοι, αφού για μία ακόμη παίζουν με τη φωτιά. Παρά το γεγονός ότι η Άγκυρα έχει συμφωνήσει με το ΝΑΤΟ για την κοινή επιχείρηση διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, δεν επιτρέπει ακόμη στα πλοία του στόλου SNMG2 να εισέλθουν στο χωρικά ύδατα της Τουρκίας, προκειμένου να γίνει σωστά η επιχείρηση.



Η διοίκηση της αποστολής έχει υποβάλει δεκάδες μηνύματα, με τα οποία "παρακαλούν" τους Τούρκους να τηρήσουν τη συμφωνία, εκείνοι όμως παραμένουν ανυποχώρητοι. Όλα αυτά τα δεδομένα είναι επιβεβαιωμένα, καθώς έχουν διασταυρωθεί από δύο διπλωματικές πηγές.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, οι Τούρκοι απαίτησαν από το Γερμανό διοικητή του ΝΑΤΟ, Γιέργκ Κλάιν, να ταξιδεύσει στην Άγκυρα, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέχρι που μπορεί να αναπτυχθεί η δύναμή του.


Επιπλέον, παρά τα όσα φαίνεται πως υποστηρίζουν Ευρωπαίοι και Έλληνες αξιωματούχοι, η Τουρκία αρνείται πεισματικά να παραλάβει πίσω τους πρόσφυγες που διασώζονται καθημερινά από πλοία του ΝΑΤΟ και της Frontex. Στην ουσία η Άγκυρα προκαλεί εμπλοκή και απειλεί το ΝΑΤΟ με αθέτηση της συμφωνίας, την οποία όντως δεν τηρεί.



Πρόκειται για μία προκλητική στάση των Τούρκων, οι οποίοι δε σέβονται κανέναν και τίποτα. Πάντως το ΝΑΤΟ παραμένει βορά στις ορέξεις τους, αφού μέχρι στιγμής φαίνεται ανίκανο να αντιδράσει. Μόνο ο ρωσικός παράγοντας μπορεί να βάλει τέλος στην τουρκική προκλητικότητα. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.