Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

POS…κλέβουν χρήματα οι χάκερς; Μάθετε POS!

POS, POS, POS, μας έχουν τρελάνει οι Τράπεζες με τις ατελείωτες διαφημίσεις τους στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες για τα μηχανήματα POS. Αυτά που δέχονται τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Τρελά λεφτά έχουν δοθεί από τις (ανακεφαλαιωμένες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού) Τράπεζες, σε αυτές τις διαφημίσεις. Από κοντά και η κυβέρνηση με την προώθηση της «χωρίς μετρητά» κοινωνίας!
Ασταμάτητη προπαγάνδα υπέρ των POS από τους αρμόδιους πολιτικούς, με ποταμό μέτρων υπέρ τους…
Είδατε κανέναν υπουργό, καμιά εφημερίδα να πουν τίποτα αρνητικό για τα POS; Όχι βέβαια! Δεν έχουν αρνητικά; Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος; Δείτε το ρεπορτάζ. Με τέτοια προπαγάνδα, με τέτοιο σχέδιο σε εξέλιξη – να γίνει ο Έλληνας πειραματόζωο σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά -, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείτε αντίστοιχο ρεπορτάζ από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.