Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο Τζεμήλ Καπζά μουσουλμάνος δήμαρχος Μύκης του νομού Ξάνθης, την είδε κατακτητής..!! Αψηφώντας την χώρα όπου βρίσκεται και με περίσσιο θράσος, διαμαρτύρεται εγγράφως επειδή σε νηπιαγωγεία της περιοχής έγιναν χριστουγεννιάτικες γιορτές με ντυμένους Αι Βασίληδες και ζητά την άμεση παρέμβαση έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί. Υποστηρίζει πως ο δήμος Μύκης αποτελείτε από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια.



(Σχόλιο no2idcardgrΚ. Τζεμήλ Καπζά κι εμείς σεβόμαστε το θρήσκευμα άλλων συμπολιτών μας και άλλων χωρών, αλλά δεν πήγαμε να συμμετάσχουμε, αλλά ούτε και να τους επιβάλλουμε να σταματήσουν τα δικά τους έθιμα επειδή ενοχλούμαστε εμείς. Άλλωστε ποιος ο λόγος να ενοχληθούμε από έθιμα άλλων θρησκειών όταν στην δική μας συνείδηση τουλάχιστον, η μόνη αληθινή θρησκεία είναι η Ορθοδοξία.. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.