Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΗΔΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ..… ! ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ GAY! ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥ;; ΒΙΝΤΕΟ

Ηομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα), καλεί τώρα , σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Μητροπολιτική Αμβρόσιου, έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.



Η εικόνα προκάλεσε την έντονη αντίδραση ενός οικογενειάρχη




Πηγή

4 σχόλια:

  1. ......ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑς ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο μεταξύ φαίνεται τόσο αστείο όσο και μια μαύρη κωμωδία ι και παρωδία αν θέλετε πείτε το όκ το δέχομαι ότι υπάρχουν πούστηδες αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τόσο πολύ τους αρέσει να τον τρώνε τα γαμήδια να πούμε ? άσε που προσπαθούν να το μοστράρουν επίσης τα γαμώπουστα τα αμερικανάκια φταίνε που βάζουν πάντα 2 πούστηδες να γαμιούνται σε 1 τυχαία σειρά και παίρνει 10/10 και μετά ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να γαμιέται στους δρόμους σκέτη ντροπή γελάνε και οι μασόνοι να πούμε την παρακμή της εξέλιξης έτσι και αλλιώς αυτοί το σκέφτηκαν και το πούλησαν πατέντα είμαι 100% σίγουρος έτσι πετυχαίνουν και την θνησιμότητα μπορείτε να φανταστείτε αν θα υπήρχε ανθρώπινο γένος σήμερα αν όλοι ήταν πούστραδια και λεσβίες ? στην πυρά όπως είναι αυτά τα 2 ζώα γαμώ την queerborg άμα θέλουν να παν να γαμήσουν γουρούνια αρσενικά τα γαμώμανα που τους ξεπέταγαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.