Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο Έλληνας πρέπει να εξαφανιστεί, μας κάνει πολύ κακό. Ούτε να τον βλέπουμε, ούτε να τον ακούμε..!!

Δεν χρειάζεται πλέον να αποκαλείτε κάποιους ανθρώπους  συνομοσιολόγους, γραφικούς, ρατσιστές, τρελούς και καπελωμένους διαφόρων κομμάτων. Βλέπετε και ζείτε πράγματα που ακούσατε και ακούτε από κάποιους σαν τους ανθρώπους που περιέγραψα..!!

Αυτοί εδώ είναι Έλληνες. Ξεχασμένοι, χωρίς επιδόματα αστέγων, χωρίς τηλεμαραθώνιους, χωρίς καμιά βοήθεια. Επειδή δεν είναι λαθρομετανάστες που ήρθαν στην χώρα μας σαν πρόσφυγες πολέμου από χώρα που δεν γίνεται πόλεμος.

Η μόνη τους βοήθεια και προστασία είναι οι εικόνες αγίων που έχουν τοποθετήσει γύρω τους. Και η μόνη τους ελπίδα στα μάτια τους είναι η Ελληνική σημαία που έχουν κοντά τους. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι κι άλλοι παρακάτω. Είναι κι άλλοι σε άλλες περιοχές. Όπως στη δική μου. Προχτές, έβηχαν δυνατά στο παγκάκι τους. Δεν τους είδα ποτέ σε κάμερα να διαμαρτύρονται, Δεν τους είδα ποτέ να ζητάνε βοήθεια από κανέναν, παρά μόνο ελάχιστες φορές που κάτι είχαν ανάγκη σαν άνθρωποι.

Ποιος από τους πολιτικούς ενδιαφέρθηκε πραγματικά για αυτούς; Ποιος από τους πάμπλουτους της χώρας ενδιαφέρθηκε πραγματικά για αυτούς;;; Κοινωνικά παντοπωλεία, κάρτες σίτισης και συσσίτια;;; Να τα πετάξω στα σκουπίδια..

Πόσο θα τους κοστίσει από τα υπέρογκα ποσά στις τράπεζες να ανακαινίσουν άδεια κτήρια, να μπουν μέσα οι άνθρωποι;; Να τους δώσουν μια δουλειά;;;

Αλλά όχι, θέλουν τον Έλληνα να σέρνεται.. Να μην σηκώσει ποτέ κεφάλι. Κερδίζουν περισσότερα όταν μισούν τον Έλληνα..

Γι' αυτό μέσα σε αυτή την πάμπλουτη χώρα που λέγεται Ελλάδα, σε έχουν αφήσει άνεργο με ένα σορό φόρους παράνομους να πληρώνεις.. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να αντιληφθείς ότι έχουμε τον εχθρό μέσα στην χώρα μας και μας εξολοθρεύει ήσυχα και ταπεινά.

Ο εχθρός που συγκεντρώνεται σε ένα κτήριο που λέγεται Βουλή, σταμάτησε την παραγωγή στην πλούσια χώρα μας, χώρισε οικογένειες και δολοφόνησε ανθρώπους που τους ονομάζει αυτόχειρες. Ξεφτιλίζει την χώρα μας, το σπίτι μας με κάθε ευκαιρία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παίζοντας το φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές, δώσανε κάρτες σίτισης στους φτωχομπινέδες τους Έλληνες. Πολλοί από τους Έλληνες αποδέχτηκαν αυτόν τον χαρακτηρισμό και τρέξανε να την πάρουν.
Προπαγανδίζουν όλη μέρα μέσα από τα ΜΜΕ το πόσο ξεφτιλισμένοι είμαστε και δεν πληρώνουμε με πλαστικό χρήμα. Δεν βοηθάμε τους ξένους που έρχονται παράνομα στην χώρα μας. Είμαστε λαμόγια και τεμπέληδες..!!

Ετοιμάζουν τώρα να μοιράσουν κάρτες πολίτη στο όνομα της ασφάλειας στο πρόβλημα της τρομοκρατίας που οι ίδιοι δημιούργησαν. Σε θεωρούν τρομοκράτη και επικίνδυνο. Θα το αποδεχθείς και θα τρέξεις να την πάρεις κι αυτή;;

Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους πια, εκτός κι αν θέλετε να κλείνετε τα αφτιά σας και τα μάτια σας. Είτε επειδή δεν θέλετε να μπλεχτεί τε, να το αφήσετε να το κάνει άλλος, είτε επειδή πληρώνεστε αδρά από ΜΚΟ για να πουλάτε την ψυχή σας, άρα σε αυτή την περίπτωση είστε ικανοί να πουλήσετε μέχρι και τη μάνα σας, άρα είστε ένα τίποτα..!! Είτε επειδή απ' έξω το παίζετε φιλάνθρωποι κι από μέσα δεν σας νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο ο εαυτός σας..!!

Εύχομαι η επόμενη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, να είναι γι' αυτούς τους Έλληνες, για την πατρίδα μας, για το σπίτι μας και όχι για την τσέπη μας..
Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει, όσο μαύρα κι αν θέλουν να μας τα κάνουν. Είναι θέμα χρόνου να σηκωθεί στα πόδια της και να σταθεί επιτέλους όρθια. Ο χρόνος εξαρτάται από εμάς..!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ωρε Έλληνες μια ώρα αρχύτερα και ξεσηκωθεί τε. Όχι για την τσέπη. Αλλά για την Ελλάδα μας, για το σπίτι μας που μας γέννησε, που μεγαλώσαμε. Χωρίς την πατρίδα μας, η τσέπη δεν θα γεμίσει ποτέ και θα αδειάσει.. Δεν καταλαβαίνετε ότι θέλουν να μας αφανίσουν; Την ένωσή μας τρέμουν..!! Ξεκολλήστε από αυτά τα αηδιαστικά κόμματα, βοηθήστε τον συν Έλληνα δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.