Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!!ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 200 ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ!!!ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΣΕ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ;;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ»ΔΙΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ..
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ..Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ
Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει το φρικιαστικό βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.