Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

Την ίδια στιγμή που οι πολιτικάντηδες και τα κανάλια των κατακόκκινων νταβατζήδων έχουν βγάλει όλους τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας «πρόσφυγες από την Συρία», η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης της Γερμανίας (κάτι σαν τον δικό μας ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε ότι το 81% των απρόσκλητων που μπήκαν στην χώρα φέτος ΔΕΝ είναι πρόσφυγες από την Συρία και ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!

Η σχετική είδηση εδώ:

https://www.rt.com/news/320044-asylum-seekers-germany-education/
Τα ίδια ποσοστά (80%) έδινε στα τέλη Σεπτεμβρίου δημοσίευμα της Daily Mail και για τους απρόσκλητους που κατέφτασαν στην Αγγλία.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html

Είναι τυχαίο που δύο διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι το 80% των απρόσκλητων ΔΕΝ είναι Σύριοι και ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, αλλά κοινοί λαθρομετανάστες;

Τι γίνεται εδώ; Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλοι οι απρόσκλητοι που έρχονται στην Ελλάδα φροντίζουν νωρίτερα να ξεφορτωθούν οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά και τη χώρα προέλευσής τους. Ερχόμενοι εδώ, και καλά δασκαλεμένοι από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», δηλώνουν όλοι «Σύριοι πρόσφυγες». Επειδή δε στην Ελλάδα ισχύει πάντα το γνωστό «ότι δηλώσεις είσαι», το κόλπο πιάνει! Όσοι όμως απ’ αυτούς καταφέρνουν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και να καταλήξουν σε μια μεγάλη χώρα της Ευρώπης (όπου δεν ισχύει το «ότι δηλώσεις είσαι), υπόκεινται σε σοβαρούς ελέγχους και εξακριβώνεται η προέλευσή τους!

(ΥΓ): Τι σημαίνει το ότι το 80% όσων κατάφεραν να φύγουν από την Ελλάδα και να φτάσουν σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, ΔΕΝ είναι Σύριοι πρόσφυγες και ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου; Ότι συντομότατα θα τους στείλουν «πακέτο» στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που μπήκαν, όπως προβλέπει η κατάπτυστη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ. Δηλαδή, στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.