Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης: Αιματοκύλισμα στο Παρίσι - Πανηγυρίζει το Ισλαμικό Κράτος - Απειλούν για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρώμη, Λονδίνο και Ουάσινγκτον Το διαβάσαμε από το: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης: Αιματοκύλισμα στο Παρίσι - Πανηγυρίζει το Ισλαμικό Κράτος - Απειλούν για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρώμη, Λονδίνο και Ουάσινγκτον..!!

Απειλούν για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρώμη, Λονδίνο και Ουάσινγκτον

Μετά το πλήγμα που φέρεται να δέχτηκαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ότι ο Τζιχάντι Τζον σκοτώθηκε από βομβαρδισμούς αμερικανικών αεροσκαφών, αυτήν την ώρα πανηγυρίζουν για το μακελειό στο Παρίσι.

ik.jpg
Οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι συγκλονίζουν την υφήλιο, αλλά οι τζιχαντιστές χωρίς να έχουν αναλάβει την ευθύνη, δείχνουν να χαίρονται αλλά και να απειλούν για επόμενα χτυπήματα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Iσλαμικού Χαλιφάτου γίνεται χρήση των hashtags: "Paris on Fire" στα αραβικά, “London on Fire”, “Rome on Fire”, και “Washington on Fire”!
Σημειώνεται ότι το ίδιο hashtag "Paris on Fire" χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές για να γιορτάσουν την τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo!


 http://www.star.gr/publishingimages/2015/11/141115015043_3033.jpg
Σύμφωνα με τη Daily Mail, μάρτυρας μέσα από το θέατρο Bataclan είπε στο γαλλικό ραδιόφωνο πως οι δράστες πριν ανοίξουν πυρ φώναξαν «Allah Akbar» και «Συρία».star


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.