Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Από καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ... γραμματείς στα δικαστήρια [pdf]

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται στα δικαστήρια ως γραμματείς.

Πρόκειται για τις καθαρίστριες, που είχαν επαναπροσληφθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα και οι οποίες τώρα τοποθετούνται ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες σε ολόκληρη την χώρα και μάλιστα σε προσωποπαγείς θέσεις.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 26ης Οκτωβρίου, στο οποίο σημειώνεται πως «μεταφέρουμε τους κάτωθι υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης του κλάδου ΥΕ καθαριστριών στον τομέα των υπαλλήλων των δικαστηρίων της χώρας».

Αναλυτικά το ΦΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.