Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολικά μας βιβλία..!! (Βίντεο)

Ο δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός αποκαλύπτει μέσα απ'τα σχολικά βιβλία την προπαγάνδα που δέχονται τα Ελληνόπουλα απ'την πρώτη κιόλας Δημοτικού.

Βιβλία που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική Ιστορία, τα ήθη, τις αξίες και τα ιδεώδη του Ελληνισμού, "βομβαρδίζουν" τα αθώα μυαλά των παιδιών.. κάτι που φυσικά μόνο τυχαία δεν γίνεται. Σκοπός τους η αποδόμηση της ιστορίας μας, της θρησκείας μας και ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας έτσι ώστε η ένταξη στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μην βρει αντιστάσεις..

Μέγιστο θέμα για τους απάτριδες διεθνιστές κλπ ανθελληνικά μιάσματα αποτελεί η κατάργηση και των παρελάσεων (που τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας) έτσι ώστε να μην αναπτερώνεται το ηθικό των Ελλήνων.


Δείτε το βίντεο με το Έπος του 1940 (http://youtu.be/qdxBtL_pn5g) και διαπιστώστε αν οι Έλληνες κρύφτηκαν - όπως αναφέρουν τα ανθελληνικά σχολικά βιβλία- όταν εισέβαλαν οι κατακτητές..

Προστατεύστε τα παιδιά και την οικογένειά σας απ'τα εβραιοσιωνιστικά ανθελληνικά καρκινώματα με κάθε τρόπο, ζούμε ημέρες απίστευτης παρακμής, ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού.

ΥΓ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ... ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

1 σχόλιο:

  1. Ντροπη και αισχος αυτα που αναφερονται σε βιβλια του δημοτικου ,αν ειχα παιδι σ'αυτη την ηλικια θα το μεγαλωνα με τα βιβλια που μεγαλωσα κι'εγω.Αυτοι οι πολητικαντηδες και μαλιστα του υπουργειου παιδιας πρεπει να κρεμαστουν αναποδα στην πλατεια Συνταγματος μεχρι να βγει η ψυχη τους.....αν εχουν ψυχη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.