Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Πυρκαγιές που δεν είναι φυσικές – Προϊόν της Γεωμηχανικής Ατζέντας.


Τα στοιχεία πληθαίνουν ότι οι πυρκαγιές στον Καναδά δεν είναι φυσικές, αλλά μέρος της ατζέντας της γεωμηχανικής.



Ακολουθούν δύο βίντεο που θα βοηθήσουν το κοινό να καταλάβει πώς αυτές οι πυρκαγιές στον Καναδά δεν είναι φυσικές, παρόμοιες με προηγούμενες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και αποτελούν μέρος της ατζέντας της γεωμηχανικής.



Πρώτον, οι Ειδήσεις Global Alert του Geoengineering Watch από τις 10 Ιουνίου 2023, από τον Dane Wigington, είναι εδώ . Ο Dane ασχολείται εκτενώς με τις πυρκαγιές του Καναδά σε αυτό το επεισόδιο.

Αναφέρεται σε μια έκθεση που δημοσίευσε το 2019 που εξηγεί πώς οι τρομοκράτες γεωμηχανικής είναι σε θέση να προκαλέσουν αυτές τις αφύσικες πυρκαγιές.


Τεχνολογικές καταστροφικές πυρκαγιές για να δροσίσουν προσωρινά την Αρκτική με καπνό

Συνδέονται οι κρυφές επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής με τις εκθετικά αυξανόμενες πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο ; Ο Ιούνιος του 2019 ήταν ο πιο ζεστός μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη μας.

Ο Ιούλιος του 2019 αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ θερμότητας όλων των εποχών που είχε μόλις σημειωθεί τον προηγούμενο μήνα. Οι επιστήμονες κρούουν μανιωδώς τον κώδωνα του κινδύνου για την επιτάχυνση και την τεράστια ζέστη της Αρκτικής και τη συντριβή του πολικού πάγου .

Οι πρωτοφανείς πυρκαγιές στο βόρειο γεωγραφικό πλάτος καταναλώνουν επί του παρόντος εκατομμύρια στρέμματα δάσους , ωστόσο τα κύρια μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ σχεδόν σιωπούν για τον εκτυλισσόμενο κατακλυσμό.

Καθώς το περιβάλλον και τα κλιματικά συστήματα καταρρέουν γύρω μας, πόσο ακραία μπορεί να γίνει η απόγνωση των κλιματικών μηχανικών;

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι γεωμηχανικοί στην προσπάθειά τους να καλύψουν την εκτυλισσόμενη κλιματική κατάρρευση από τις μάζες;

Είναι οι μηχανικοί του κλίματος πρόθυμοι να αποτεφρώσουν τεράστιες εκτάσεις από τα εναπομείναντα δάση της Γης για να ψύξουν προσωρινά μέρη του πλανήτη με ήπειρο που καλύπτει εκτάσεις καπνού; Ανεξάρτητα από το συνολικό μακροπρόθεσμο κόστος για τον πλανήτη συνολικά;

Εξετάστε τα τρομερά δεδομένα που παρουσιάζονται σε αυτήν την αναφορά βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας. ( Πηγή .)



Όλα όσα είχε προβλέψει ο Dane το 2019 αποδεικνύονται αληθινά, οπότε αφιερώστε 22 λεπτά για να παρακολουθήσετε αυτήν την εξαιρετική αναφορά που εξηγεί πώς σχηματίζονται αυτές οι αφύσικές πυρκαγιές.




Στη συνέχεια, αφού καταλάβετε πώς μπορεί να συμβεί αυτό, παρακολουθήστε αυτήν την εκπληκτική αναφορά από το The Healthy American από την Peggy Hall που μόλις πήρε συνέντευξη από τον Robert Brame, έναν ιατροδικαστή που ανέλυσε 38 πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και βρήκε εκατοντάδες φωτογραφικά στοιχεία για την ΑΠΙΘΑΝΗ φυσιολογική συμπεριφορά της φωτιάς.

Ο Robert παρέχει τα στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς που αναφέρει ο Dane Wigington στο πρώτο βίντεο. Αυτό είναι ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βίντεο! 

 

 

 

 



Health Impact News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.