Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΗΧΗΤΙΚΟ: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ …

… ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 80 ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη του οικονομολόγου Παναγιώτη Θεοδωρίδη (κίνημα Αντίσταση Τώρα). Μπορεί να μην είναι γιατρός, αλλά εξηγεί, όπως λέει ο
ίδιος, με τα λόγια του κ. Τσιόδρα ότι πρόκειται περί απάτης ο κορωνοϊός. Είναι κατασκευασμένος στα εργαστήρια, το έχει πει ο΄ίδιος ο κ. Τσιόδρας σε ανύποπτο χρόνο. Ότι δεν είναι πανδημία σε καμία περίπτωση, αλλά όλα γίνονται για να εγκλωβίσουν τον κόσμο, να τον αναγκάσουν μετά να κάνει εμβόλιο, διότι παίζονται κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων. Ταυτόχρονα θα γεμίσουν τη χώρα ανενόχλητοι με 80 δομές-πόλεις λαθραίων εποίκων.

Ακούστε, από το 1.21′.00” μέχρι το τέλος.

Και απο την αρχή λέει πολλά σημαντικά πράγματα


 Πηγή

18 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν ΔΕΝ είχαμε πάρει κανένα απολύτως μέτρο και ζούσαμε τη ζωή μας φυσιολογικά όπως κάναμε πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια, πόσοι κατά τη γνώμη σας θα ήταν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον COVID-19? Η δική μου εκτίμηση είναι η εξής: Αν δεν παίρναμε κανένα απολύτως μέτρο, ο ιός θα μόλυνε τουλάχιστον το 70% του Ελληνικού λαού, δηλαδή 7.000.000 ανθώπους. Και με μία θνησιμότητα στο 2% θα πέθαιναν 140.000 Ελληνες το λιγότερο. Και αυτό γιατί: 1) ούτε το εμβόλιο υπάρχει όπως στην εποχική γρίπη, 2) ούτε φαρμακευτική αγωγή υπάρχει ακόμη όπως στη γρίπη, 3) ούτε αντισώματα έχουμε αναπτύξει όπως στη γρίπη και 4) ούτε το σύστημα υγείας θα μπορούσε να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών και σε επίπεδο ΜΕΘ και σε επίπεδο αναπνευστήρων αλλά και σε επίπεδο απλής κλίνης και οι γιατροί θα έμπαιναν δυστυχώς στη διαδικασία να διαλέγουν ποιοι θα ζήσουν. Η απάντηση μου είναι απλή και ξεκάθαρη. Περιμένω τώρα από όποιον έχει διαφορετική άποψη, να απαντήσει όχι γενικόλογα, αλλά με αριθμούς. Αναμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι 2% η θνησιμότητα αν ηταν 2% η Σουηδία με 10.500.000 θα έπρεπε να είχε αυτό τον αριθμο νεκρών... με ανοσία της αγέλης και όχι καραντίνα είχε μονο 2.500 νεκρους

      Διαγραφή
    2. Ακομη και το εμβολιο που κανουμε καθε χρονο για την γριπη ,ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΝΑΜΕ,Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ,ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΘ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΤΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΞΕΙΣ 13 ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η1Ν1,ΤΥΠΟΥ Β ,Η ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ,ΕΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ......ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΤΕ....ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ......ΠΟΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ,ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ,ΤΟΣΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΩΣΗ,ΜΕΓΑΛΟΚΥΤΑΡΟΙΟΣ,ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ,ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ,ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ.....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.!!!

      Διαγραφή
    3. 145 είναι τα θύματα και όπως είπε ο Τσιοδρας από ή με κορονοϊό (αυτό τα λέει όλα)... Αν θες να δεις το πόσα είναι περίπου τα κρούσματα κάνεις ότι και στα γκάλοπ.... Με 1500 δείγματα προβλέπεις την κυβέρνηση με απόκλιση +- 2%...Δεν κάνουν όμως τυχαία τεστ γιατί τότε το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα θα ήταν 0,0001 % περίπου.... Δεν λέω πως η κυβέρνηση έκανε λάθος γιατί όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα... Πρέπει να ξέρουμε όμως πια είναι η ή αλήθεια και να δράσουμε γρήγορα γιατί η χώρα βουλιάζει για άλλη μια φορά....

      Διαγραφή
  2. Α,να αγιάσει το στόμα σου,να είμαστε σκεπτόμενοι,όχι πρόβατα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή τώρα κοπελιά εσύ θεωρείς ότι εισαι σκεπτόμενο άτομο και όχι πρόβατο!!! Μαλιστα Να κανεις το εμβόλιο πρώτη πρώτη τότε οκ? Και αν ου μη γένοιτω αποδημήσεις εν κυρίω θα σου φέρνουμε λουλούδια !!

      Διαγραφή
  3. http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2020/03/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ PANOS SKARLATOS πΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΟΡΟΝΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΣΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ!ΤΟ PCR ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΤΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ!
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ! PANOS SKARLATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ποσοστό θνητότητας δεν φτάνει ούτε το ποσοστό της κοινής γρίππης. Απλά σας έχουν τρομάξει τα βοθροκάναλα για να πετύχουν το σκοπό τους Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου,απο τις πρωτες εβδομαδες,κατι δεν μου καλλαγε,γι'αυτο και δεν πιστεψα τιποτα,αντιθετα με πονηρεψαν τα μετρα,και η επιμονη (τρομοκρατια)μεινετε σπιτια σας,οι λαθρο ανετοι,μετα δικτακτορια και τρμοκρατια στις εκκλησιες μας.Το πραμα φανηκε απο την αρχη οτι ηταν μια μεγαλη φουσκα,(οι νεκροι,ηπανδημια)τα καναλια που βομβαρδισαν,αλοιμονο πηραν στηναρχη 11 εκατομυρια,και αλλα 9 τωρα στο τελος,για 24ωρη τρομοκρατια και πανικο.ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  7. συγχαρητηρια ευγε σας ευχαρηστω για την ενημερωση καλη συνεχεια στο εργ σας ειμαστε μαζι σας ευγε σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κοροϊδοϊος ειναι παραμυθι. Ολα για το σκοπο τους. Και τα βωθροκαναλα σιγονταρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι είναι η πανδημία;
    Μια πανδημία είναι μια επιδημία (μολυσματική επιδημία ασθενειών) που εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Πανδημίες συνήθως συμβαίνουν όταν μια νέα μολυσματική ασθένεια αναδύεται που μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Από την στιγμή που μολύνεται κάθε γεωγραφικός παράλληλος του πλανήτη είναι σαφώς μία Πανδημία. Επίσης αν η εποχική γρίππη σκοτώνει 600000 τον χρόνο (προσοχή τον χρόνο!!!) Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσα θύματα θα έχει προκαλέσει ο ιός αυτός όταν κλείσει ο Χρόνος (12 μήνες), την στιγμή που σε τρεις μήνες (3 μήνες) έχουμε επίσημα Θάνατοι:244.876 και Κρούσματα Κορωνοϊού : 3.497.047 Σημερινή ημερομηνία καταγραφής 04/05/2020. Φυσικά κοντά σε αυτούς τους αριθμούς να προσθέσουμε και της εποχικής γρίππης!!! Μήπως να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κοπάδι υπακούει μόνο τον τσοπάνη και του παραδίδει την ελευθερία του λόγω φόβου αλλά υπάρχει και το σκεπτόμενο και αφυπνισμένο τμήμα της ανθρωπότητας που βλέπει πίσω από τις κουρτίνες και τα πέπλα και τα υπνωτιστικά μηνύματα και δεν παραδίδει την ελευθερία του. Το σπήλαιο του Πλάτωνα έδειξε ότι οι άνθρωποι έχουν εμποτισθεί με τις σκιές και τους είναι πιο εύκολο να κατηγορήσουν η να εναντιωθούν σε όποιον θέλει να τους βγάλει από τον ύπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς οι επαναστάτες της δεκάρας και της άγνοιας, όταν θα πεθαίνουν δικοί σας άνθρωποι, ξανά σχολιάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιστήμονας. Τι επιστήμονας; Τι γνώσεις έχει; Έχει σπουδάσει κάτι; Ποιός είναι; Οι εικόνες με τούς ομαδικούς τάφους και τα κλάρκ να μεταφέρουν νεκρούς ήταν καλοσχεδιασμένη ταινία επιστημονοκής φαντασίας; Αμφισβητείτε ότι ο κορονοιός έχει παγκόσμια εμβέλια; Σίγουρα όχι. Αλλά θέλετε να μας πείτε ότι κατασκευάστηκε για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Και τα συμφέροντα τον μεγαλοεταιρειών που χάνονται όπως η τιμή του πετρελαίου , των αεροπορικών ρταιρειών; θυσία για τον Τσιόδρα; Εσείς είστε τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.