Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΕΞΕΓΕΡΣΗ.Printemps français ! Γαλλική Άνοιξη! Καίγoνται Γαλλία, Βέλγιο-Βρυξέλλες …..Ο αστυνομικός δολοφόνος του 17χρονου είναι κομάντο-βετεράνος του Αφγανιστάν!


Printemps français ! Γαλλική Άνοιξη! Καίγoνται Γαλλία, Βέλγιο-Βρυξέλλες, Σουηδική πρεσβεία στο Ιράκ …..Ο αστυνομικός δολοφόνος του 17χρονου είναι κομάντο-βετεράνος του Αφγανιστάν!

H Γαλλία καίγεται 40.000 αστυνομικοί επιχειρούν με συμμετοχή drones και ελικοπτέρων ενώ βγήκαν σε κάποιες περιπτώσεις ως και στρατιωτικά καμιόνια. όλα στάχτη ο θυμός και η οργή ξεχειλίζουν απαιτούν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του 17χρονου Nahel από αστυνομικό βετεράνο του Αφγανιστάν. Η μητέρα του θύματος που ηγήθηκε της πορείας σήμερα στο Nanterre στο Παρίσι είπε ότι ζητάει μόνο έναν άνθρωπο τον αστυνομικό το δολοφόνο του παιδιού της. Διαμηνύει πως δεν τα έχει με το σύστημα αλλά με το συγκεκριμένο άτομο. Και είπε ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να σκοτώνουν παιδιά… Διοικητικά κτίρια, αστυνομικά τμήματα πολυκαταστήματα τράπεζες εκατοντάδες οχήματα λεωφορεία μαγαζιά τρένα, τραμ παραδόθηκαν στις φλόγες ταραχές σε όλη τη Γαλλία είναι εξέγερση… όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν πάρει φωτιά. Ως και πραγματικά πυρά έριξαν οι δυνάμεις της τάξης για να κατευνάσουν το πλήθος . Πολλές συλλήψεις και τραυματισμοί εκατέρωθεν. Η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στον αστυνομικό που τέθηκε υπό κράτηση είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως …

Είναι πραγματική εξέγερση .. και όπως λένε και ο Σέρβοι ”η εξέγερση είναι μια κατάσταση του νου”!



Η εξέγερση μεταδόθηκε και στο γειτονικό Βέλγιο στις Βρυξέλλες έκτροπα στο καρτιέ Anneessens.. Καίνε οχήματα και τα τραμ
https://twitter.com/LPLdirect/status/1674508760327286812?s=20

Και μια άλλη ανάγνωση..

Ο νεαρός που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από το κομάντο αστυνομικό ήταν μουσουλμάνος κάτι που προσδίδει διακοινοτική κόντρα στη διχασμένη Γαλλία. Επίσης το διεθνές σκηνικό δεν βοηθάει .. καθώς στη Σουηδία η αστυνομία εξουσιοδότησε συγκέντρωση για να καεί το Κοράνι κάτι που επέφερε επίθεση στην πρεσβεία της Σουηδίας στη Βαγδάτη από εξοργισμένους πολίτες..

Τελικά όλοι δουλεύουν για τον Ερντογάν ο Μακρόν που σκοτώνει 17χρονα χαμίνια, οι Σουηδοί που καίνε κοράνια και όλη αυτή την αντιευρωπαική αντιδυτική εξέγερση την κεφαλοποιεί ο Σουλτάνος που θυματοποιεί το ισλάμ και ετοιμάζει ” σταυροφορία΄΄ κατά Δύσης… δηλ. της ακριτικής που είναι.. η ….

( οι κάτοικοι της πόλης Karbala στο Ιράκ αντιδρούν στο κρατικό κάψιμο κορανίου στη Σουηδία και καίνε σημαίες Σουηδίας και τη σημαία των LGBT)



Ο Ερντογάν με αφορμή τα κοράνια που καίνε οι Σουηδοί είπε θα δώσει μάθημα στη Δύση.. δεν αφήνει να πέσει καρφίτσα. Γαλλία, Σουηδία (δηλ. ΝΑΤΟ) λαδώνουν τη μηχανή του ριζοσπαστισμού φονταμενταλισμού.. Τα γεγονότα μας αφορούν.

π.χ Η αραβική άνοιξη άρχισε από Τυνησία και ξέσπασε σε Συρία..

και τώρα γαλλική άνοιξη

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.