Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ..ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ


Για δείτε ένα βίντεο να ανοίξουν τα ματάκια μας, για να είμαστε προσεκτικοί.. Μη πάμε σαν πρόβατα πάλι όπως με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια.. Και μην αρχίσετε ότι είμαστε υπερβολικοί και συνομοσιολόγοι. Βλέπετε τι γίνετε.. Όπως έχουμε ξανά πει. Καλή, πολύ καλή η τεχνολογία αλλά, για να μας εξυπηρετεί. Όχι να είναι σε ψυχασθενικά χέρια και να μας σκλαβώνει.. 

Ο Άγιος Παΐσιος, μεγάλη η χάρη του που γιορτάζει σήμερα, μια χαρά τα είχε πει όλα.. ''Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές και όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε''. Όπως τώρα σκέφτονται να τα συγκεντρώσουν στην ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη"... 

 Εδώ μπορείτε να δείτε και το χειρόγραφό του: ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, Γέροντος Παϊσίου του αγιορείτου (1924 – 1994).

 Στις αρχές του κακού που μας βρήκε όλους μας, πριν κάνει είσοδο και στη χώρα μας ο περίφημος ιός, επειδή μας είχαν μπει ψύλλοι στ' αφτιά, γιατί πολύ τρομοκρατία είχε η υπόθεση και πολύ  διαφήμιση, ψάξαμε να βρούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Δόξα τον Θεό βρήκαμε κάτι σχετικό απο ξένη σελίδα και το δημοσιεύσαμε, μόνο που πέρασε στα ψηλά.. 

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΤΖΑ ​​ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ - Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΤΡΕΞΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ! 

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ  

 

 Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε έναν Ολλανδό βουλευτή να λέει ότι μέσα στο σενάριο που έτρεξε από το ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010 είχε προβλέψει ότι κ με το πέρας της πανδημίας οι καραντίνες θα συνεχίζονταν με το πρόσχημα αυτή τη φορά της κλιματικής αλλαγής.. Σας θυμίζει κάτι;;; 

Επίσης όλοι θα φορούσαν μάσκες, οι οποίες θα γινόταν μόδα και  όλοι μεσα από την πανδημία θα φωτογραφίζονταν χαρούμενοι καθώς έκαναν το εμβόλιο και θα το ανέβαζαν στα σόσιαλ. 

 Όπως επίσης ότι οι άνθρωποι θα παρακαλούσαν για το κορονοπας γιατί θα τους είχε δημιουργηθεί η ιδέα πως ένας ελεγχόμενος κόσμος θα κέρδιζε ευρεία αποδοχή από το κοινό και οι πολίτες θα έδιναν πρόθυμα ένα μέρος της ελευθερίας τους.. ( Τι ένα μέρος; Όλη δηλαδή)..  της ιδιοτηκότητας τους, για να νιώθουν πιο ασφαλείς. 

Οι πολίτες θα γινόταν πιο ανθεκτικοί και θα δεχόντουσαν άνετα να υπόκεινται σε περισσότερη άνωθεν διαχείριση και εποπτεία.. Έτσι οι ηγέτες θα μπορούσαν πιο άνετα να δίνουν διαταγές. Προέβλεψαν πως αυτό θα οδηγούσε στο ότι όλοι οι πολίτες θα αποκτούσαν από μία βιομετρική ταυτότητα...

Δείτε το βίντεο:

Κι επειδή θα το κατεβάσουν κι αυτό ας το ενσωματώσουμε στην σελίδα μας κι όσο αντέξει.


Πάνω από δέκα χρόνια είμαστε στους δρόμους, όχι μόνο εμείς αλλά κι άλλοι φορείς και ομάδες και προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο, είτε με φυλλάδια, είτε με διάφορες δράσεις. Επειδή πήραμε μια γεύση σε αυτό που λέγεται "χάνω την ελευθερία μου" και από τη μία μπορούμε να πούμε ότι μας βοήθησαν κιόλας  στο να καταλάβει ο κόσμος τι ήταν αυτό που λέγαμε τόσα χρόνια, τώρα εφιστούμε την προσοχή σε όλους μας. Όπως έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει με την ιστορία με τα μπόλια, μ ετην υποχρεωτικότητα, την ιδιοτηκότητα, την ελευθερία μας γενικότερα και αντιστεκόμαστε, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τις ηλεκτρονικές - βιομετρικές ταυτότητες, κάρτες του πολίτη και όπως αλλιώς θέλουν να τις ονομάσουν. 

Γι' αυτό, κατεβάστε το βίντεο να το έχετε. Βρείτε και όλα τα φυλλάδια ή προσπέκτους από τη σελίδα μας που μιλάνε και εξηγούν τι είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα και προσπαθήστε να ενημερώσετε τους δικούς σας και οι δικοί σας όσους γνωρίζουν. Έτσι ώστε να μη μας βρουν απροετοίμαστους, όπως μας βρήκε με την πανδημία..

Όπως έχετε καταλάβει από σχόλια στα σόσιαλ ή απο δικούς σας ανθρώπους, όπως με τις καραντίνες που όλες οι υπόλοιπες χώρες ήταν πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα και "φυλακή" ήμασταν μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα, έτσι συμβαίνει και με τα μπόλια. Στις υπόλοιπες χώρες, δεν υπάρχει καμία υποχρεωτικότητα, καμία απειλή και δε συμβαίνει τίποτα απολύτως από ότι συμβαίνει εδώ.
Αυτό προσωπικά με κάνε να σκέφτομαι, ότι έχουν βαλθεί να λυγίσουν τους Έλληνες, οπότε, εφ' όσων λυγίσουν οι Έλληνες να αποτελειώσουν και ολόκληρο τον πλανήτη. Όπως είχε πει και ο Κίσινγκερ, οτι οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δεν δαμάζονται εύκολα, πρέπει να πλήξουμε την θρησκεία τους , την παιδεία τους κτλ.

 Κι αν ακόμα φαντάζει υπερβολικό όλο αυτό, καλώς, αλλά κι αυτό που ζούμε φυσιολογικό δεν το λες..

Καλό κουράγιο, δύναμη και πίστη σε όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.