Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Κοιτάξτε αυτή τη φωτογραφία και βγάλετε τα συμπεράσματά σας - Αφιερώνω την φωτογραφία αυτή σε όσους κουνούσαν το δάκτυλο στην Εκκλησία την Ημέρα των Φώτων


κ. Τζούμα χαίρετε ,

Αφιερώνω την φωτογραφία αυτή σε όσους κουνούσαν το δάκτυλο στην Εκκλησία την Ημέρα των Φώτων και λέγανε ότι η εμμονή της να γίνει λειτουργία με 25 πιστούς (έστω και αν τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα) είναι απαράδεκτη , απάνθρωπη , θέτει σε κίνδυνο ανθρώπους κτλ. Σε όλους αυτούς που συζητούσαν επί 4 ημέρες και σχολίαζαν αρνητικά την ”ανταρσία” της Εκκλησίας ενάντια στην αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει με το “έτσι θέλω” τον αγιασμό των υδάτων. Άραγε θα επιδειχθεί η ίδια ”ευαισθησία” εκ μέρους των ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ΜΕΚΓΑ , ΟΠΕΝ κτλ για τις συλλογικότητες , τους συνδικαλιστές , τους φοιτητές , τους μαθητές που οργάνωσαν τη συγκέντρωση που βλέπετε στη φωτογραφία ; Η απάντηση είναι προφανής κ. Τζούμα και βέβαια ΟΧΙ. Το γιατί όλοι το καταλαβαίνουμε, όλοι το αισθανόμαστε, όλοι το ξέρουμε. Όσοι τουλάχιστον δεν έχουν υποστεί την “πλύση εγκεφάλου’ που βιώνουμε όλοι αυτό τον καιρό.
Με εκτίμηση , ένας αναγνώστης σας 

exapsalmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.