Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ο Μ.ΜΑΤΣΑΚΗΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ 2ου LOCK DOWN


Χειμαρρώδης, αποκαλυπτικός και χωρίς να μασάει τα λόγια του ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλώντας στον Focus Fm 103,6 είναι ξεκάθαρος: «ΤΟ LOCK DOWN ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ» Επιπλέον, απαντώντας σε ερωτήσεις του

δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, επεσήμανε ότι ήδη καταγράφονται αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, ενώ χαρακτήρισε ηλιθιότητα την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς κόσμο! Τέλος, υπογράμμισε ότι η μείωση και η αύξηση των κρουσμάτων έχει άμεση σχέση με την αυξομείωση της θερμοκρασίας και όχι με το lockdown, ενώ έκανε και την εκτίμηση ότι μπορεί να έχει δημιουργηθεί μια υποτυπώδης ανοσία αγέλης!

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.