Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Βέλγος βουλευτής υψώνει Ελληνική σημαία μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας του και στέλνει μήνυμα στα Ελληνικά

Ο βουλευτής από το Βέλγιο, Tom Van Grieken, αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ίδιος έκανε λόγο πως πρέπει να σταματήσει να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ερντογάν. Επιπλέον, ο ίδιος είπε πως οφείλει να σταματήσει να δίνει στον Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία, χρήματα.




Αντίθετα, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής από το Βέλγιο, τα συγκεκριμένα χρήματα πρέπει να δοθούν αλλού. Ιδιαίτερα, πως αυτά τα χρήματα πρέπει να δοθούν για την ενίσχυση των συνόρων και της Ελλάδας. Αυτό, διότι η Ελλάδα, με τις δυνάμεις της συνεχίζει να δίνει μάχες κατά της αθρόας και παράνομης μετανάστευσης. Με λίγα λόγια, ο Βέλγος βουλευτής, Tom Van Grieken, στήριξε εμπράκτως την Ελλάδα.
Η φωτογραφία που ανάρτησε, ο Βέλγος βουλευτής, Tom Van Grieken, στο Twitter

«ΤΈΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΌ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ @DVanLangenhove @vlbelang @DeKamerBE».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.