Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Σόου τρόμου στη Σαγκάη: Μωρά απομακρύνθηκαν από γονείς σε κέντρα καραντίνας, drones και σκύλοι ρομπότ περιπολούν σε ερημικούς δρόμους στη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας


Στις αρχές του 2020 συνέβη κάτι που άλλαξε την πορεία του κόσμου και επηρέασε τη ζωή όλων για πάντα.

Και όχι, ΔΕΝ ήταν το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου νέου κορωνοϊού.

Ήταν ο φόβος για έναν θανατηφόρο νέο ιό που χρησιμοποίησαν οι αρχές στην Κίνα για να πείσουν πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους στην περιοχή της πόλης Wuhan να εγκλωβιστούν οικειοθελώς ως απάντηση σε αυτόν τον φόβο.

Το σχέδιο λειτούργησε, ίσως καλύτερα από ό,τι είχε φανταστεί ποτέ κανείς, και έγινε το σχέδιο για τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς σχεδόν κάθε άλλη χώρα στον κόσμο ακολούθησε το παράδειγμά του και άρχισε να κλειδώνει τους πληθυσμούς τους, και ο κόσμος δεν ήταν ποτέ ο ίδιος.

Λοιπόν, μην χαλαρώνετε τώρα και πιστέψτε ότι τα χειρότερα είναι τώρα πίσω μας, γιατί φαίνεται ότι ο COVID 2.0 μόλις απελευθερώθηκε στην Κίνα, καθώς η μεγαλύτερη πόλη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων βρίσκεται τώρα στη 10η ημέρα του lockdown, αυξανόμενη. σε νέες «περιπτώσεις» θετικών για COVID.

Και φαίνεται ότι το ιατρικό τυραννικό αστυνομικό κράτος μόνο χειροτέρεψε, καθώς μωρά και μικρά παιδιά που βγαίνουν θετικά αποχωρίζονται από τους γονείς τους με τη βία και μπαίνουν σε νοσοκομεία καραντίνας, καθώς οι άνθρωποι παραπονιούνται στα διαμερίσματα και τα σπίτια τους από τα παράθυρά τους καθώς τα drones πετούν από πάνω τους λέγοντάς τους «Ελέγξτε τη δίψα της ψυχής σας για ελευθερία» και κλείστε τα παράθυρά τους. ( Πηγή .)

Είναι η Σαγκάη η νέα πόλη δοκιμών για τον COVID 2.0 που έρχεται σύντομα σε μια πόλη κοντά σας;


Γονείς που έφεραν τα παιδιά τους για θεραπεία τα είδαν να τα παίρνουν οι αρχές και να μετακομίζουν σε επίσημες εγκαταστάσεις καραντίνας, αφήνοντας συχνά τις οικογένειες στο σκοτάδι για την κατάσταση των παιδιών τους. Όταν τόσο ο γονέας όσο και το παιδί έχουν βγει θετικοί στο τεστ, οι γιατροί χρησιμοποίησαν απειλές για να παραβιάσουν τις οικογένειες ώστε να συμμορφωθούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, παιδιά ηλικίας 3 μηνών έχουν αποχωριστεί από τις μητέρες που θηλάζουν.

Το Reuters μοιράστηκε την ιστορία της Esther Zhao, μιας γυναίκας που χωρίστηκε από την 2,5 ετών κόρη της στη Σαγκάη αφού το κορίτσι έπεσε με πυρετό.


Η Esther Zhao σκέφτηκε ότι έκανε το σωστό όταν έφερε την κόρη της 2-1/2 ετών σε ένα νοσοκομείο της Σαγκάης με πυρετό στις 26 Μαρτίου.

Τρεις ημέρες αργότερα, η Zhao παρακαλούσε τις υγειονομικές αρχές να μην τους χωρίσουν αφού αυτή και το κοριτσάκι βρέθηκαν θετικοί στον Covid, λέγοντας ότι η κόρη της ήταν πολύ μικρή για να μεταφερθεί σε ένα κέντρο καραντίνας για παιδιά.

Στη συνέχεια, οι γιατροί απείλησαν τη Zhao ότι η κόρη της θα μείνει στο νοσοκομείο, ενώ την έστελναν στο κέντρο, εάν δεν δεχόταν να μεταφερθεί το κορίτσι στο Κλινικό Κέντρο Δημόσιας Υγείας της Σαγκάης στην περιοχή Jinshan της πόλης.


Παρά το γεγονός ότι παρακαλούν τους γιατρούς για πληροφορίες, οι γονείς συχνά μένουν στο σκοτάδι, προσφέροντας ελάχιστες –αν υπάρχουν– ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του παιδιού τους.


Έκτοτε έχει μόνο ένα σύντομο μήνυμα ότι η κόρη της ήταν καλά, που εστάλη μέσω μιας ομαδικής συνομιλίας με γιατρούς, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις για πληροφορίες από τη Zhao και τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο καραντίνας αφού βρέθηκε επίσης θετικός.

«Δεν έχουν βγει καθόλου φωτογραφίες… Είμαι τόσο ανήσυχη, δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκεται η κόρη μου», είπε το Σάββατο μέσα σε δάκρυα, ενώ ήταν ακόμα κολλημένη στο νοσοκομείο στο οποίο πήγε την περασμένη εβδομάδα. Ο γιατρός είπε ότι οι κανόνες της Σαγκάης είναι ότι τα παιδιά πρέπει να στέλνονται σε καθορισμένα σημεία, οι ενήλικες σε κέντρα καραντίνας και δεν επιτρέπεται να συνοδεύετε τα παιδιά.



Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, οι εικόνες των παιδιών που κλαίνε που είχαν χωρίσει από τους γονείς τους έγιναν viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεμίζοντας τον Zhao με συναισθήματα τρόμου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Weibo και Douyin της Κίνας (την κινεζική έκδοση του TikTok) απεικόνιζαν μωρά που κλαίνε, στριμωγμένα από τρεις σε μια κούνια. Σε ένα βίντεο, ένα εμφανώς ταλαιπωρημένο νήπιο σύρθηκε έξω από ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια μεγέθους παιδιού πιεσμένα στη μία πλευρά του τοίχου. Λίγοι ενήλικες μπορούσαν να φανούν. Ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τα βίντεο, πηγές που γνωρίζουν τις εγκαταστάσεις επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά τους και επίσης επιβεβαίωσαν ότι η εγκατάσταση βρίσκεται στην περιοχή Jinshan της Σαγκάης.

Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις αναρτήσεις είχαν διαγραφεί από τις αρχές μέχρι το Σάββατο, χιλιάδες σχόλια και παράπονα παρέμειναν στους ιστότοπους. ( Πηγή .)



Η κινεζική κυβέρνηση φέρεται να έχει στείλει 2.000 στρατιωτικούς και άλλους 30.000 «ιατρικούς εργαζόμενους» για να δοκιμάσουν κάθε κάτοικο της Σαγκάης και να επιβάλουν τις πολιτικές του lockdown.



Ρομπότ σκυλιά απασχολούνται από την κυβέρνηση για να περιπολούν στους δρόμους.




Σε μια άλλη αναφορά οι κάτοικοι που άρχισαν να μιλούν και να τραγουδούν από τα παράθυρά τους προειδοποιήθηκαν από ένα drone που πετούσε από πάνω τους να σταματήσουν να τραγουδούν, να ελέγξουν την επιθυμία της ψυχής τους για ελευθερία και να κλείσουν τα παράθυρά τους.


 

 

 healthimpactnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.