Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Απ' τη Γαλλία στα Ιεροσόλυμα... με τα πόδια διαμέσου της Ελλάδας- Ψάχνοντας τον Θεό. Δείτε το βίντεο ώστε αν είναι κοντά σας να τον βοηθήσετε (τροφή και στέγη).


Σε αυτό το βίντεο συζητάμε με τον Chalres (Κάρολο) για την απόφαση του να ταξιδέψει με τα πόδια και χωρίς λεφτά απ' την Γαλλία στα Ιεροσόλυμα. Αυτό το ταξίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί πραγματοποιείται σε δύσκολες περιόδους λόγω της επιδημίας, όπου οι άνθρωποι απομονώθηκαν ο ένας από τον άλλο. Στο προφίλ του Charles μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του, ώστε αν είναι κοντά σας να τον βοηθήσετε (τροφή και στέγη). *Εκ παραδρομής έγιναν κάποια λάθη στην επεξεργασία του βίντεο σχετικά με την μετάφραση, όπως εκεί που αναφέρεται στα Ιεροσόλυμα μεταφράσαμε Γαλλία και εκεί που είπε ότι δεν είχε πρόβλημα με τα πόδια του, μεταφράσαμε ότι είχε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.