Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε@@ΔΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Ε@@ΔΗΜΙΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΣΚΕΡΙΔΟΥ! Συγκλονιστικό βίντεο . Ακούστε το προσεκτικά

 


Με την ευκαιρία της κοίμησης της μακαριστής πλέον γιαγιάς Κυριακής (Κίτσας) Κιοσκερίδου Αθανασιάδου στην Πτολεμαϊδα
(+15-2-2022 μ.Χ.) της ευλογημένης Μακεδονίας μας, έρχεται στην επιφάνεια ο θαυμαστός βίος της πλάι στην Αγία Σοφία της Κλεισούρας (+6-5-1974 μ.Χ.), της οποίας υπήρξε πνευματικό τέκνο από τα νεανικά της χρόνια.


 Στην γιαγιά μάλιστα, ο π. Πορφύριος (προφανώς πρόκειται για τον π. Πορφύριο Μπατσαρά, Καθηγούμενο της Ι. Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Βεροίας) είχε δώσει κομμάτι από την πλεξούδα της Αγίας Σοφίας που κατείχαν μοναχές από το Μοναστήρι των Οινουσσών (όταν είχαν έρθει για την κουρά της στην Κλεισούρα, με την ηγουμένη Μοναχή Μαρία Μυτριδιώτισσα, κατά κόσμον Κατίγκω Λαιμού - Πατέρα), για να σταυρώνει εκείνους που είχαν νεύρα και ψυχικά προβλήματα, ενώ κατείχε και το κεφαλομάντηλο (τσεμπέρι) της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας, αλλά και το επιμανίκιο του ταπεινώτατου, αγιασμένου, μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Αντωνίου (δείτε και εδώ)

 Ακολουθώντας λοιπόν τις νουθεσίες και την ευσέβεια της πνευματικής της μητέρας Γερόντισσας Σοφίας, η γιαγιά Κυριακή αξιώθηκε να δει την ίδια την Παναγία πριν από την επιδημία του Κορωνοϊού, σε στιγμή που η ανθρωπότητα δεν ήξερε τίποτα για τον εφιάλτη του πλησίαζε, ζώντας όσο πιο αντίθετα μπορούσε με τον νόμο του Χριστού, ιδιαίτερα στην κάποτε ευσεβή χώρα μας, που όλα σχεδόν έχουν σαπίσει και προωθούνται μέσα από τα ΜΜΕ νέα, ανήθικα και αντιχριστιανικά πρότυπα και νόμοι που επιφέρουν την οργή του Θεού, ώστε να μετανοήσουμε, να σταματήσουμε την αμαρτία που κάνουμε, να εξομολογηθούμε, να επιστρέψουμε σαν τον άσωτο υιό και να πούμε "πάτερ, ἥμαρτον εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐνώπιόν σου, καὶ οὐκέτι εἰμὶ ἄξιος κληθῆναι υἱός σου", αρχίζοντας προσευχή, εκκλησιασμό, πνευματική ζωή, ζωή γεμάτη αληθινή χάρα και ελπίδα που φτερουγίζουν τότε σαν ολόλευκα περιστέρια μέσα μας, κάνοντας τα μάτια μας να τρέχουν "ανεξήγητους" λυτρωτικούς και δοξολογικούς ποταμούς δακρύων!



Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

 Η ίδια η μακαριστή γιαγιά Κίτσα, όπως την ξέρανε οι περισσότεροι, είχε διηγηθεί σε βίντεο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2020, την πρώτη χρονιά της επιδημίας, τι της είχε φανερώσει από πριν η Παναγία, όχι μόνο για όσα θα γίνουν, ακόμη και για το απίστευτο κλείσιμο των Εκκλησιών, τις μάσκες, τα εμβόλια και τους πολλούς θανάτους, αλλά και την αιτία που θα γίνουν, όπως και τον τρόπο να σταματήσουν, μαζί με τα άλλα δεινά που είναι να ακολουθήσουν!

"Όλες οι Εκκλησίες θα 'ναι κλειστές! Και το τόνισε αυτό το πράμα.

Εάν μετανοήσει ο λαός, ο Θεός, ο Υιός μου είπε, θα πάρει την οργή Του από την ανθρωπότητα και θα τους σώσει όλους!

Εκεί τελειώσαμε μαζί. Δεν λέω τα άλλα που έγιναν...

Λοιπόν, πέρασαν 10 μέρες, 15, την ξαναβλέπω. Έρχεται και μου λέει:

Κυριακή, αυτός ο λαός δεν μετανοεί! Είναι ίδιος με την εποχή του Νώε!

Να ξέρεις ότι ούτε οι μάσκες που ετοιμάζουν να κάνουν θα σώσουν την ανθρωπότητα.

Ούτε και τα εμβόλια τίποτε δεν θα μπορέσουν να κάνουν.

Η οργή του Υιού μου είναι μεγάλη, εάν δεν μετανοήσει αυτός ο λαός!

Όλοι στα γόνατα. Κλάμματα, παρακάλια τον Θεόν και αμέσως τα πάντα θα τακτοποιηθούν.

Όσο μένουμε μακριά από την μετάνοια, αυτά θα τα έχουμε.

Δεν θα προλαβαίνουν οι Ιερείς να θάβουν. Αλλά δυστυχώς, ούτε και οι Ιερείς δεν θα 'ναι τώρα στο θάψιμο. Μόνοι τους θα τους θάβουν"!
 
 noiazomai.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.