Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Εξελίξεις: Η Βοσνία η πρώτη χώρα χωρίς πιστοποιητικά γιοκα19 - Δικηγόρος απέδειξε ότι οι ε@@λιασμένοι μεταδίδουν


Ο δικηγόρος επικαλέστηκε τα επίσημα έγγραφα της Pfizer και κέρδισε την κυβέρνηση της Βοσνίας!

Η πρώτη μεγάλη νίκη της ελευθερίας των ανθρώπων ήρθε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, καθώς η χώρα των Βαλκανίων γίνεται η πρώτη στην Ευρώπη που δεν θα εφαρμόσει το πιστοποιητικό Covid-19 για τους πολίτες της!

Ο δικηγόρος Μίρνες Αγιάνοβιτς κατάφερε να κερδίσει την κυβέρνηση της χώρας, η οποία αποσύρει αναγκαστικά το διάταγμα που είχε υπογράψει για την εφαρμογή του πιστοποιητικού Covid-19.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δικηγόρος χρησιμοποίησε τις νομικές του δεξιότητες και τις συνταγματικές του γνώσεις και χάρη στα επίσημα έγγραφα της Pfizer, κατάφερε να νικήσει την κυβέρνηση της Βοσνίας.

Βασιζόμενος στο σύνταγμα της χώρας, ο Μίρνες Αγιάνοβιτς απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μεταδίδουν τον ιό με τον ίδιο τρόπο όπως οι μη εμβολιασμένοι και ότι είναι παράλογο να καθιερωθεί πιστοποιητικό Covid-19.

Πρόκειται για τη πρώτη μεγάλη νίκη και είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, καθώς νομικοί και από άλλες περιοχές του κόσμου θα επικαλεστούν τα ίδια στοιχεία με τον Βόσνιο δικηγόρο για να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις να αποσύρουν τα αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν πάρει τον τελευταίο χρόνο.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται την ώρα που στην Ελλάδα η κυβέρνηση φέρεται να έχει βάλει «φρένο» στα σενάρια περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας. Δεν είναι διόλου απίθανο να πλησιάζουμε στο τέλος του δράματος και πλέον οι κυβερνήσεις που καταπάτησαν επί δύο χρόνια τις ελευθερίες των ανθρώπων, να προσπαθήσουν να σώσουν ότι σώζεται, γιατί πλέον θα έχουν και ποινικές ευθύνες. 

pronews.gr


1 σχόλιο:

  1. Εμεισς εχουμε δικηγορους και μαλιστα προεδρουσ συλλογων που κυνηγανε πολιτες να τους στειλουνστα δικαστηρια τησ χουντας να καταδικασθουν, γιατι οταν πανε στον κεφενε λενε εγω δεν εμβολιαζομαι επιδη λοιπον καποιον σηνχωριανος του τον εχει στηνμπουκα βρηκε ο εδαφος ο Καρυπογλου να κανη ερευνα σε βαρος πολιτων που αρνουσται τον δολοφονο τους αντι να δωση την υπερασπιση του στους αδυναμους πολιτες αυτοσ δεινη υπερασπηση στους δυνατους σε αυτους που ευσυνηδιτα ψευδονται καθε μερα . Ειπαμε πολλες φορες στηνελλαδα 40.000 δικηγοροι ολοι βλεπουν αντιθετα πραγματα απο οτι βλεπουν συναδελφοι τους σε αλλες χωρες το ψεμα κυριαρχη αποδεδιγμενα οτι το ψεμα χρηματιστηκε με 42.000.000 ευρω το 2020 που το ποσον αυτο εχει φταση τοσο ψηλα που θα γεμιζαν τα ελλειπεστατα νοσοκομεια απο ανθρωπουσ να προσφερουντησ υπηρεσιεσ τους εστω και με συμβασης να εκπεδευτουν, στο ειδος που χρειαζονται στης υπηρεσιες υγειονομικης φροντιδας . Η 40.000 νομικοι σιωπουν βλεπουν ακουνε που η κυβερνηση εβγαλε με τηνβια εξω απο τα νοσοκομεια 7.000 υγειονομικους, οπου συμβαινη το παραδοξο θετεισ σεαναστολη εκπεδευμενους υγειονομοκους και καλης με φυλλα πορειας ιδιωτες γιατρους να προσφερουνστο συστημα υγειας υπηρεσιαες αληθεια ρε νομικη φωστηρες φτασαμε στα ορια καταστροφης με υγειονομικους σε αναστολη και ψαχνωμαστε ,συγνωμη σε τη χωρα βρισκομαστε αυτο το θεωρητεωεξυπναδα βλακεια κατορθωμα η μονο αλαζωνια εγω'ι'στικη αυτος που επιβαλλη αυτην την θεση ειναι συναδελφο σας δεν στεκη ρε παιδια χωνεψε το γινομαστε ρεζιλι παντου. Πραγματικα αξιον αποριας πως τον ανεχεστε η πολιτες φταινε που βριζουνπου κραζουν βλεποντας την πραγματηκοτητα ,παρετουνται υγειονομικη γιατι δεν παει αλλο αυτο λενε εχουν εξαντληθη η ανθρωπη.Ο εκβιασμος δεν ειναι μετρο καταστολης ισα ισα φερνη τα αντιθετα αποτελεσματα οταν απεδηχθη οτι ειτεεμβολιασμενοσ ειτε ανεμβολιαστος ολοι αρρωστενουν κατα τον ιδιο τροπο υπαρχη ολιγον εγκυος με τους ανοητους εγω'ι'σμους να τουςεκβιαζησ να εμβολιασθουν πεισματικα δεν εμβολιαζονται αν μη τη αλλο εχουν και υγειονομικη τον δικο τους και ευλογο εγω'ι'σμο, ενω αυτη που το επιβαλλουν εχουν μονο φιλογκη αποδειξη η οποια ειναι επικυνδηνη θανατοντας πολλους συμπολιτες μας λογου ελλειψης πρωσοπικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.