Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Επιβίωσης / MadMax - Η απόλυτη Συνέντευξη Μέρος 1ο * Survival Interview Part1


Το πιο δυνατό βίντεο του καναλιού έως τώρα, με την δική σας συμμέτοχη! Οι απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα σχετικά με την Επιβίωση & το Prepping στην Ελλάδα. Για περισσότερα σχετικά βίντεο & Επιβίωση, πατήστε εδώ: https://cutt.ly/emKDl7G (GR) Η απόλυτη συνέντευξη, με έναν από τους πιο παλιούς & σκληροπυρηνικούς Survival Prepper της Ελλάδος (MadMax) να έχει απαντήσει στα δικά σας και μόνο ερωτήματα! Σκεφτήκατε το ‘’ΤΙ’’ σας απασχολεί και μου κάνατε τις ανάλογες ερωτήσεις σας..! Απαντήθηκαν όλα σας τα ερωτήματα, ακόμα και αυτά σε πιο προσωπικό επίπεδο. Απαντήσεις που λύνουν όλες σας τις απορίες και που μερικές από αυτές, πραγματικά θα σας ΣΟΚΑΡΟΥΝ…!!! Ο πραγματικός σκοπός αυτού του βίντεο ήταν και είναι μόνο για να βοηθήσει όλους τους φίλους και τις φίλες που πραγματικά είχαν κάποιες σχετικές απορίες άλλα οι τίτλοι κλπ. από τα παλαιότερα βιντεο αυτού του καναλιού, δεν τους επέτρεπαν να τις κάνουν.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.