Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ - Διευθύντρια δημοτικού σχολείου στην Άρτα έβγαλε έξω από την αίθουσα δάσκαλο την ώρα του μαθήματος μπροστά στα μάτια των παιδιών


Πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη δάσκαλος από την Άρτα.

Όπως είπε ο κ. Γιάννης Γκόγκας αρχικά βρήκε αρνητικό κλίμα στην πλειοψηφία του συλλόγου διδασκόντων στην προσπάθεια του να ενημερώσει σχετικά με τη χρήση μάσκας ενώ όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα η διευθύντρια του σχολείου μπήκε στην αίθουσα την ώρα που ο κ. Γκόγκας δίδασκε και τον έβγαλε έξω – μπροστά στα μάτια των παιδιών της 5ης δημοτικού – γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια ο δάσκαλος απομονώθηκε από την διευθύντρια σε ιδιαίτερο δωμάτιο για δύο ώρες!

Ο κ. Γκόγκας σοκαρισμένος χρειάστηκε στη συνέχεια να κάνει χρήση αναρρωτικής άδειας – καθώς λόγω προβλημάτων υγείας και με γνωμάτευση γιατρού – δεν φορούσε μάσκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.