Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ιερέας κάλεσε την αστυνομία για να κόψει πρόστιμο σε πατέρα και γιο ΑμεΑ γιατί δεν φορούσαν μάσκες! – ΒΙΝΤΕΟ


Πιστός πήγε στην εκκλησία με το γιο του και ο ιερέας κάλεσε την αστυνομία επειδή δεν φορούσαν μάσκα! Απίστευτα τα όσα εκτυλίχθηκαν σε Ιερό Ναό στο Κορωπί Αττικής και τα οποία κατήγγειλε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος και ο γιος του δεν φορούσαν μάσκα εντός της εκκλησίας και ο ιερέας τους απευθύνθηκε λέγοντας «αν δεν φορέσετε μάσκα, θα περάσετε έξω». Ο κ. Λαμπρόπουλος εξέφρασε την άρνησή του τόσο στο να φορέσει μάσκα, όσο και στο να βγει από την εκκλησία. Τότε, κλήθηκε η Αστυνομία. «Εν μέσω της Θείας Λειτουργίας, ο Επίτροπος με φώναξε να βγω έξω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος ενώ σημείωσε ότι οι αστυνομικές αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο και στους δύο. Εκτός αυτού, ο ιερέας «τραβήχτηκε πίσω και δεν με κοινώνησε», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος συμπληρώνοντας ότι ο γιος του κοινώνησε κανονικά.

«Δεν μπορεί ένας ιερέας να σταματήσει να κοινωνεί, επειδή δε φοράμε μάσκες» ανέφερε επί του θέματος ο δημοσιογράφος Σωτήρης Τζούμας τονίζοντας ότι «η Εκκλησία θα έπρεπε να είναι μια ανοιχτή αγκαλιά,».

Ακούστε όσα ειπώθηκαν εδώ:

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.