Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Βεβήλωσαν εικόνα της Παναγίας στη χθεσινή συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης για τον πολυισοβίτη και απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πιο συγκεκριμένα μερίδα διαδηλωτών είχε φέρει μαζί της στην διαδήλωση, θρησκευτικές εικόνες με σκοπό να τις καταστρέψουν. Ένας διερχόμενος άνδρας επιχείρησε να σώσει μία από αυτές, της Παναγίας, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με το μένος των συγκεντρωμένων.

Ο άνδρας όπως φαίνεται στο βίντεο προσπαθεί να μαζέψει την εικόνα από το έδαφος, αλλά οι συγκεντρωμένοι την κλωτσούν. Όταν την τοποθετεί τελικά στο καφάσι που είχε ενσωματωμένο στο μηχανάκι του, δύο νεαροί την αρπάζουν και την σκίζουν φωνάζοντας συνθήματα.


Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Η Ελλάδα να πεθάνει , να ζήσουμε εμείς Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς»

Δείτε το βίντεο: 


pineiosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.