Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

«ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΔ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


TI NA ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης εξέπληξε τους πάντες, όταν έγινε γνωστό πως δωρίζει στις Ένοπλες Δυνάμεις 23 εκατομμύρια και 60 αποβατικά σκάφη. Δηλαδή όλη του την περιουσία.

Ο ίδιος ανέφερε πως επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος.

Όμως γιατί αποφάσισε να δωρίσει όλο το βιός του στις Ένοπλες Δυνάμεις; «Ο πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Όχι εκείνος που έχει λεφτά, όχι εκείνος που έχει τιμητικές διακρίσεις! Δίχως πατρίδα, ούτε ο πλούτος, ούτε η δόξα ούτε οι χαρές υπάρχουν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Τσούνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούνιο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επέδωσε ξίφος στον Υποστράτηγο επί τιμή (Υπτγο ε.τ.) Ιάκωβο Τσούνη, για την αναγνώριση των διακεκριμένων υπηρεσιών του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δωρεά Ένοπλες Δυνάμεις

Δείτε τι είπε ο ίδιος ο 97χρονος εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης:

 

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.