Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΧΑΟΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ – ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – LIVE ΕΙΚΟΝΑ


Δείτε συγκλονιστική φωτό με Αμερικανό πατριώτη να πηδά μέσα στο Καπιτώλιο και αστυνομικό της φρουράς να προσπαθεί να τον αναχαιτίσει με χημικό σπρέι:





Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε μήνυμα στο Twitter με το οποίο καλεί τους οπαδούς του να ηρεμήσουν και να μείνουν ήρεμοι. «Υποστηρίξτε την αστυνομία και την επιβολή του νόμου στο Καπιτώλιο. Είναι πραγματικά στο πλευρό της χώρας μας. Μείνετε ήρεμοι!».




 

 

 

Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες αρνούνται να δεχθούν τις «νοθευμένες», όπως υποστηρίζουν, εκλογές και έχουμε δραματικές επιπτώσεις.


Όπως βλέπουμε στα παρακάτω βίντεο πολίτες έκαναν έφοδο στο Καπιτώλιο, μάλιστα έπειτα από την έφοδο τους εκκενώθηκε το κτήριο των γραφείων Cannon House.

Την ίδια ώρα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, υποστήριξε πως δεν θα μπλοκάρει την επικύρωση της «νίκης» Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είχε δηλώσει πως «είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τη χώρα μας και το σύνταγμα μας. Οι πολιτείες θέλουν επανεκλογή. Ο Μάικ Πενς να κάνει το σωστό αμφισβητώντας την εκλογική διαδικασία».

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που μπαίνουν στο Καπιτώλιο: 




Δείτε παρακάτω εικόνες από το Καπιτώλιο: 



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μία τραυματισμένη γυναίκα που αιμορραγεί και έφυγε με φορείο από το Καπιτώλιο. Παρακολουθήστε live ό,τι γίνεται αυτή τη στιγμή

 

 

 makeleio.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.