Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Αγιάζοντας τα νερά στην Τένεδο (βίντεο)


Παρουσία των λιγοστών Ορθοδόξων Χριστιανών της Τενέδου, που αψήφησαν το κρύο και δεν δίστασαν να βουτήξουν στα νερά του νησιού, ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος τέλεσε το πρωί τον αγιασμό των υδάτων.

«Μαζευτήκαμε εδώ, οι λίγοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για να γιορτάσουμε στην Τένεδο. Ρίξαμε τον σταυρό στην θάλασσα για να αγιάσουμε τα νερά και παράλληλα κάναμε προσευχή και παρακαλέσαμε τον Θεό να χαρίσει σε όλον κόσμο μια νέα χρονιά ευλογημένη με υγεία και δύναμη για όλους, μια χρονιά γεμάτη ειρήνη για όλους τους λαούς» δήλωσε ο Σεβασμιώτατος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Εμείς εδώ από την Τένεδο στέλνουμε το μήνυμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν σεβόμενοι ο ένας τον άλλον»

 

 

 orthodoxianewsagency.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.