Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

π. Αυγουστίνος Καντιώτης - 1821 - Συγκλονιστικό βίντεο απο Ι.Μ Αγίου Αυγουστίνου Φλώρινας - Δείτε το να ξυπνήσει η Ελλάδα στο αίμα σας - Δείξτε το στα παιδιά σας.


Το βίντεο είναι μία παραγωγή της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου Φλώρινας. Περιέχει αποσπάσματα από ομιλία του μακαριστού επισκόπου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου με τίτλο '' Η πίστις των Ηρώων του ΄21'', που έγινε στην αίθουσα της οδ.Ζωοδόχου Πηγής 44 στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου 1977. Θερμές ευχαριστίες στις εκδόσεις ''Στρατίκη'' για την άδεια χρήσεως εγχρώμων εικόνων και στον εκλεκτό καλλιτέχνη κ. Σταμάτη Σπανουδάκη για την συνοδεία των παιάνων του.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.