Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΙΝΑΜΕ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει…



Συνέλαβαν τους εκλεγμένους της εστίασης για διαμαρτυρία τριών ατόμων απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου! Δεν παρενέβη κανείς από το κτίριο.

Οι εργαζόμενοι άνοιξαν πανό, πού έγραφε «Πεινάμε», έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαπληκτισμός μεταξύ αυτών και αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν την περιοχή.
«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα», δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα. Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα», συμπλήρωσε.


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.