Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Τι θέλει να μας πεί το Praktiker με τα τις πυραμίδες και τα μάτια στην καμπάνια για το black friday;


Σχόλιο: Αυτό που θέλουν να μας πουν είναι ότι ..."θέλει η πουτ... να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!"

Η πυραμίδα με το μάτι που φιγουράρει στο διαφημιστικό banner των Praktiker για το Black Friday είναι ένα ευρέως γνωστό σύμβολο που συνδέεται με την μασωνία και τους περίφημους illuminati.

Κάποιοι βέβαια το συνδέουν με τις καταστάσεις Big Brother διά της ολοκληρωτικής παρακολούθησης των πολιτών μέσω διαδικτύου.




Περίεργη επιλογή θα έλεγε κανείς για μια διαδικτυακή καμπάνια – αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά αυτές τις εποχές.Φυσικά δεν μπορούμε εμείς να ερμηνεύσουμε τι ακριβώς θέλει να μας πει το Praktiker τρίβωντας στην μούρη μας το συγκεκριμένο σύμβολο, οπότε καλό θα ήταν να το κάνουν οι ίδιοι, μήπως και μας λυθεί η απορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.