Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ιωαννίδης: Τι υπάρχει πιο ιερό από την ανθρώπινη ζωή; Έγινα γιατρός για να σώζω ανθρώπινες ζωές. Ο λόγος που κι εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες, διαμαρτυρόμαστε οτι lockdown δεν πρέπει να ξανασυμβεί είναι οτι θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές. Ακούστε..!!


Ιωαννίδης: Τι υπάρχει πιο ιερό από την ανθρώπινη ζωή; Έγινα γιατρός για να σώζω ανθρώπινες ζωές. Ο λόγος που κι εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες, διαμαρτυρόμαστε οτι lockdown δεν πρέπει να ξανασυμβεί είναι οτι θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές.





Ιωάννης Ιωαννίδης O Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg πρόληψης νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Stanford όπου είναι τακτικός καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας και στατιστικής. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts. Έχει τιμηθεί με επίτιμους τίλους και ανώτατες διακρίσεις από πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικούς οργανισμούς. Τα βιβλία του (Τοκάτα για την κόρη με το καμένο πρόσωπο [Κέδρος 2012], Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ [Κέδρος 2014]) βρεθηκαν στις βραχείες λίστες του Αναγνώστη για τα καλύτερα βραβεία της χρονιάς και το τελευταίο του βιβλίο ( Tractatus για την έκτη φήμη [Κέδρος 2016]) δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2016. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του χαίρεται να διδάσκεται από νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών και να του θυμίζουν ότι δεν ξέρει σχεδόν τίποτα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.