Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Κλαίνε εικόνες σε Εκκλησία της Ρωσίας! Δυστυχώς ο κόσμος δε λέει να μετανοήσει, ακόμα και τώρα που έχασε την ελευθερία του, προτιμά να ζει σε ένα λήθαργο ψεύτικης ασφάλειας, που σύντομα θα τελειώσει.


Στο Ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Λίπετσκ πολλές από τις εικόνες δακρύζουν ταυτόχρονα. Η εκκλησία βρίσκεται στο χωριό Voron-Lozovka, στην περιοχή Khlevensky, στην περιοχή Lipetsk. Το βίντεο από το ναό εμφανίστηκε στη σελίδα του VKontakte . - Οι εικόνες φωνάζουν για εμάς, αλλά όλοι παίζουμε, διασκεδάζουμε, - λένε οι άνθρωποι που ανέβασαν το βίντεο. - Αυτά είναι τα θαύματα! Πιστοί από όλη τη Ρωσία σχεδόν, καταφθάνουν για να προσκυνήσουν τις εικόνες που δακρύζουν και ρέουν μύρο. «Αυτό είναι ένα σημάδι και μια προειδοποίηση για τις δύσκολες στιγμές που πλησιάζουν», λένε οι ενορίτες. - Οι εικόνες που κλαίνε ή ματώνουν ήταν πάντα ένα σημάδι πριν από έναν πόλεμο ή κακά γεγονότα.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστό! Η αμαρτωλή ανθρώπινη φυλή δεν θέλει να μετανοήσει και να αλλάξει τη ζωή της για να ευχαριστήσει τον Θεό και να εκπληρώσει τις εντολές του Θεού. Έτσι, οι εικόνες κλαίνε, και οι άνθρωποι ζουν στον λήθαργο, διασκεδάζοντας τον διάβολο. Λοιπόν, μας έρχονται θλίψεις, ταλαιπωρίες και θλίψεις, τις οποίες ο Κύριος επιτρέπει και θα επιτρέψει τη διόρθωση και τη σωτηρία τουλάχιστον μερικών. Κύριε δείξε έλεος!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.